MagazinVečernji list

Zvijezda sapunica u zatvoru nakon što je premlatio djevojku: ‘Imao je isti obrazac ponašanja’

José Eleazar Gómez, zvijezda meksičkih sapunica i dalje se nalazi u zatvoru zbog premlaćivanja bivše djevojke Stephanie Valenzuele u studenom prošle godine. Glumac kojeg domaći gledatelji najbolje znaju po ulozi Leonarda Francisca Blanca u seriji Rebelde uhićen je nakon što su susjedi čuli buku i zapomaganje iz njegove kuće. José je pokušao sve sakriti od javnosti, no za sve se doznalo nakon što je dobio otkaz u telenoveli La mexicana y el güero u kojoj je počeo glumiti. 
José Eleazar Gómez | Autor : Instagram

Foto: Instagram


Odmah nakon toga društvenim mrežama počele su kružiti fotografije na kojima se vidi kako su ozljede koje je nanio bivšoj djevojci bile brutalne. Proteklih dana medijima u Meksiku javile su se i druge Gomezove djevojke i otkrile kako je glumac radio slične stvari prilikom osvajanja.
José Eleazar Gómez | Autor : Twitter

Foto: Twitter


Manekenka  Elia Ezrré je objasnila da su djevojke povezane s Eleazarom patile od psihičkog i fizičkog zlostavljanja, ali također su dobile slične poklone, iste posvećene pjesme, pa čak i zahtjev za tetoviranjem kao simbolom svoje ljubavi. Ezrré je kazala da je to otkrila kada je razgovarala s drugim bivšim partnericama Eleazara – Jeannette Karam i Vanessom López.
Stephanie Valenzuela | Autor : Instagram

Foto: Instagram


– Primijetilie smo puno sličnosti. Sve je bio obrazac ponašanja, obrazac pri odabiru partnera, shvatile smo mnoge stvari, što nas je natjeralo  da otvorimo oči, kazala je Elia. 

Elia je objasnila da i ona i Karam i López imaju sličan privjesak za srce, osim što imaju fizičke sličnosti.

– Sjećam se da je Vanessa na Instagram stavila fotografiju na kojoj je imala istu ogrlicu kao i ja, a Jeannette mi je rekla da je i njoj poklonio takvu ogrlicu. Čak nam je posvetio i iste pjesme. Sljedeći obrazac ponašanja su tetovaže. Nitko se s njim ne tetovira, uvijek pita sve djevojke za tetovaže, rekla je.

Manekenka je naglasila da, iako ona ne traži isti dizajn od svih njih, moraju imati lik ili simbol njezine ljubavi prema njemu.nesretan slučaj
Od iznosa bi vam se moglo zavrtjeti! Šest mjeseci nakon tragične smrti prodaje se kuća popularne glumice

trpio strašnu bol
Nakon hospitalizacije, svi su strahovi potvrđeni: Glumcu dijagnosticiran rak četvrtog stadija


Parni valjak


VELIKO SRCE
Grupa Parni valjak pomogla stradalima u Glini, sve je otkrila jedna građanka
Show More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close