HrvatskaJutarnji listVijesti

ŽUPANIJSKI STOŽERI OBJAVLJUJU NAJNOVIJE PODATKE Jedna županija protekla 23 dana nema novih slučajeva zaraze koronavirusom

U Hrvatskoj je trenutačno ukupno 2125 slučajeva zaraze koronavirusom u Hrvatskoj, a 1641 je oporavljen. Ukupno je preminulo 86 osoba. Stožeri civilne zaštite i danas objavljuju nove informacije o situaciji s koronavirusom po županijama.

Bjelovarsko-bilogorska županija

U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji protekla 23 dana nije zabilježen niti jedan slučaj zaraze koronavirusom. Jučer su testirane 32 osobe i svi nalazi su negativni.

Od ukupno 10 osoba koje su od početka pandemije bile zaražene koronavirusom u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, njih 9 je ozdravilo.

Na području naše županije 447 osoba je u samoizolaciji. Jučer nije evidentiran ni jedan slučaj kršenja mjera samoizolacije, a policija je do sada provela 3813 kontrola provođenja mjera samoizolacije.

Virovitičko-podravska županija

U Virovitičko-podravskoj županiji nema novooboljelih, izvijestio je županijski Stožer civilne zaštite.

Kako su kazali na konferenciji za medije, bilo je devet zaraženih, od toga je pet osoba ozdravilo, a testirano je 717 osoba.

Istarska županija

– Unutar 24 sata ispitano 56 uzoraka brisa i svi su negativni na koronavirus (COVID-19). Nema novooboljelih.

Trenutno je na ispitivanju 17 uzorak brisa zbog sumnje na koronavirus (COVID-19). O rezultatima nalaza naknadno ćemo obavjestiti – poručuju iz istarskog Stožera civilne zaštite.

Tags
Show More

Povezane objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close