AktualnoSlobodna Dalmacija

Životna drama prekrasne talijanske novinarke i njezina supruga, zaraženog nogometaša Juvea: “Trudna sam i zaražena koronom. Moj je strah beskonačan”

Prije nekoliko dana na svojem službenom Instagram profilu djevojka poznatog nogometaša Juvenutsa Danielea Ruganija, Michela Persico je objavila vijest kako je pozitivna na COVID-19, a da čitava stvar bude još gora, ova atraktivna novinarka je i trudna.

Daniele Rugani brzo je reagirao kad je otkrio i prve simptome na zloglasan koronavirus, no ipak nedovoljno brzo za njegovu poznatu djevojku.

– Trudna sam i ne znam što će se dogoditi. Još uvijek ne mogu govoriti o tome. Nadam se da virus neće utjecati na trudnoću. Doktori me uvjeravaju kako ne bi trebalo biti nikakvih problema. Ipak, moj je strah beskonačan.

Podsjećamo, Italija je najpogođenija zemlja Europe kada je koronavirus u pitanju gdje je zaražano više od 35 tisuća ljudi. Upravo iz redova Juventusa došao je prvi ozbiljan sportski slučaj kada je Danijele Rugani nakon testiranja bio pozitivan na COVID-19.

– Spremali smo se da svima kažemo kako sam u trudna. To je trebao biti lijepi trenutak ispunjen srećom, ali život nas je izdao. Sigurna sam da će opet biti ‘na nogama’ – otpimističan je Michela.

Show More

Povezane objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close