MagazinVečernji list

Zijah Sokolović ima koronavirus, stanje mu se pogoršalo i u bolnici je

Glumac Zijah Sokolović zarazio se koronavirusom, a prije nekoliko dana stanje su mu se bilo jako pogoršalo i završio je u bolnici u Beogradu, javlja Blic. Na telefonski poziv novinara je odgovorio, ali zvučao je umorno i nije mogao dugo razgovarati te je kazao kako se sada osjeća bolje. 

– Ležim u bolnici. Dobro sam za sada. Moram prekinuti sada i hvala vam najljepša na pozivu – rekao je u kratkom razgovoru glumac.  Prije dvije godina na Brijunima je odigrao svoju legendarnu monodramu “Glumac je… glumac je… je glumac”, koja je tada slavila nevjerojatnih 40 godina neprekidnog igranja i te iste godine je obilježio svojih 50 godina na glumačkoj sceni i tada nam je u razgovoru rekao:

– U kazalištu, u životu glumca, ne postoji vrijeme kroz koje se može ostarjeti. Glumci ne stare! Pero Kvrgić nikad nije ostario. Glumac u jednoj predstavi može igrati lik koji ima 80 godina, a u sljedećem trenutku ili u drugom činu, taj isti lik s 30 godina. Kako bi bilo lijepo kad bi se to moglo i u stvarnom životu. Ali, eto, može se samo u kazalištu i u glumi. A glumac, doduše, s vremenom malo teže pamti tekst, ponekad i u kazalištu nešto mora biti i teško.nakon 12 i pol godina
Odlazak poznatih lica s radija! Nakon Kolar otkaz dala i Zlata Mück: ‘Vrijeme je da se krene’

stigla zamjena
Atraktivna brineta postala voditeljica nakon otkaza Barbare Kolar: ‘Presretna sam’

Tvoje lice zvuči poznato
Gledatelji ne prestaju komentirati ovu haljinu Maje Šuput: Kao da ide igrati američki nogometShow More

Povezane objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close