Life Style

Žene iskreno ispričale: Ove stvari muškarci stalno rade u krevetu, a mi ih potajno mrzimo!

Portal iz Ujedinjenog Kraljevstva, Metro, na svojim društvenim mrežama postavio je pitanje ženama koje su to stvari koje muškarci rade tijekom seksa, a one ih zapravo mrze? Odgovori koje su dobili otkrili su pravu istinu o odnosu žena i muškaraca, ali su i nasmijali mnoge.

“Kada pokušaju neke seksualne položaje koje su vidjeli na stranicama za pornografiju,a koji zahtijevaju puno muke i truda. Izgledate užasno, a on samo pita je li vam se sviđa ovo. Naravno da ne”, otkrila je jedna korisnica.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu – usne:


Većina žena obožava ljubljenje po vratu, ono ih uzbuđuje, a najugodnije je kada je ljubite od kose prema ključnoj kosti.

“Kad si ti gore, a on samo bulji u tebe. Samo ti kroz glavu prolazi da ti lice izgleda čudno pa samo zatvoriš oči i nadaš se najboljem”, spričala je druga, dok je jedna djevojka otkrila da mrzi kad je dečko pita da ona njemu stavi kondom. 

“Kad se jednostavno zaustave i ne shvaćaju da ja nisam postigla orgazam”, rekla je jedna.

‘Kad me stalno pita sviđa li mi se nešto što radi. Kako bi bilo da jednostavno ne pričamo i ti sam shvatiš sviđa li mi se nešto ili izgledam kao da želim da što prije sve završi”, napisala je jedna korisnica. 

Neke su otkrile da mrze kada muškarci žele seks odmah ujutro jer se tada osjećaju potpuno neprivlačno i nečisto, dok drugima smeta kada tijekom predigre odugovlače stvari jer čekaju njihov orgazam, što priznaju da se neće dogoditi tako brzo, te dok su pregrubi jer žele da sve što prije završi. 

“Kad pokušavaju skinuti tvoje donje rublje sa zubima? Zar stvarno misle da to funkcionira?”, upitala je jedna korisnica, dok je druga otkrila da joj smeta kada muškarac nosi prevelike bokserice kako bi dao dojam da mu je penis veći nego što stvarno je.

Nastavljamo s predstavljanjem kandidatkinja u projektu Diva godine. Kristina Ivanuš ispričala nam je svoj priču:Anonimno
‘Svekrva me stalno maltretira i sve mora biti po njezinom: Kako da joj se suprotstavim?’

Važno je znati
Pokraj kreveta uvijek držite čašu s vodom? Liječnica objašnjava zašto to ne biste trebali raditi

Iskrena ispovijest
‘Želim napustiti suprugu i djecu pa se preseliti sa seksi kolegicom, ne znam što ću’

Strašno…
Glumila je da ima rak jajnika, prikupila novac za liječenje, a onda isti potrošila na putovanja i luksuzne restoraneShow More

Povezane objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close