Life Style

Žena otkrila da ima spolnu bolest, pa sve koji su spavali s njom upozorila – putem Snapchata

Jednu ženu osudili su na društvenim mrežama nakon što je objavila da ima spolno prenosivu bolest na Snapchatu te poručila svojim bivšim ljubavnicama da se testiraju. Umjesto neugodnog telefonskog poziva, ili čak poruke, ova je žena odlučila svoju medicinsku dijagnozu prenijeti u svijet, kako prenosi The Sun.

Podijelila je snimku svoje medicinske iskaznice na društvenoj mreži te napisala: ‘Tko god je spavao sa mnom u posljednjih mjesec dana, testirajte se. Opet imam spolno prenosivu bolest.’ Njeni rezultati pokazuju dok je negativna na sifilis i klamidiju, pokupila je gonoreju.

Maske i distanca manje su zlo od sistemske bolesti:


Maska za lice
 | Autor : Reddit

Foto: Reddit


Gonoreja je spolno prenosiva infekcija (STI) koju uzrokuju bakterije nazvane Neisseria gonorrhoeae ili gonococcal. Nekad je bila poznata kao “kapavac”. Simptomi uključuju gusti zeleni ili žuti iscjedak iz rodnice ili penisa, bol prilikom mokrenja i, kod žena, krvarenje između menstruacija, kako objašnjava Nacionalna zdravstvena služba.
 | Autor : Reddit

Foto: Reddit


Njezina objava brzo je postala viralna te podijeljena na raznim platformama. – Iskreno, užasno je što govori ovo cijelom svijetu, ali barem je obavijestila svoje bivše partnere – napisala je jedna djevojka, dok se druga pitala: – Koliko bivših partnera mora biti da ih ne može nazvati?.

Ovih pet eteričnih ulja pomažu kod smanjenja osjećaja straha i panike:
Isprobajte
Posteljina se treba prati barem jednom u dva tjedna – i to točno ovom metodom, kažu stručnjaci

Prepoznajete li se?
Ovi horoskopski znakovi su najkompatibilniji, ali i često prekidaju jer su – previše slični!

Oprezno
Psihoterapeut poručuje ženama: Nikada ne ulazite u vezu s muškarcem koji ovo radiShow More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close