Life Style

‘Želim biti s mladom ljubavnicom, ali to bi potpuno slomilo moju suprugu’

“U braku sam skoro 30 godina s 48-godišnjom ženom od koje sam stariji četiri godine. Imamo sina i kćer koji su već odrasli ljudi i ne žive s nama. Ovaj period života htio bih provesti na putovanjima, izletima i radeći nešto u čemu zaista uživam. Supruga je potpuna suprotnost, samo želi biti kod kuće. Voli me više od sebe i kaže da je sretna, ali meni to nije dovoljno”, započinje priču anonimni muškarac savjetnici Deidre.

Upoznao je 32-godišnju ženu koja je puna energije i entuzijazma. “Kaže da želi biti sa mnom, ali ne dok imam suprugu. Nikada se nije udala i ne želi, a ima i 16-godišnjeg sina.”

Pitali smo Zagrepčane koja su najromantičnija mjesta u gradu! Maksimir? Gornji grad?

Seks im je strastven, vole se, ali on ne može ostaviti svoju suprugu – iako bi htio. “Počela je sumnjati jer me često nema kod kuće, ali tvrdi da je sretna i dalje. Nema prijatelje, nema nikoga i zato mi je tako teško ostaviti ju. Znam da bi ju to dotuklo.”

“Vjerujem da se osjećaš zarobljeno jer ste toliko godina proveli zajedno, ali tvoja supruga zaslužuje da joj pružiš šansu da promjeni neke navike i da zajedno radite na odnosu. Reci joj otvoreno da nisi sretan i da trebate nešto promijeniti. Ljubavnici reci da poštuješ njenu odluku da neće biti s tobom dok si u braku, ali i da se više nećete viđati”, rekla je Deidre.

Osječanka unajmila vilu s bazenom kako bi s društvom proslavila – razvod braka:


Ilustracija
Samo na Večernji TV-u
Stručnjakinja objasnila zašto mladi nemaju poduzetnički duh i je li euro bolji od kune


Huawei


PETAL SEARCH
Kako najlakše skinuti top aplikacije poput Tik Toka ili Deezera na vaš Huawei mobitel


Od polja do stola


Zelena strategija
OD POLJA DO STOLA: Strategija koja otkriva pozadinu održivog razvoja

Podmitio sa 650 kuna
Donio mobitel na servis uz neobičan zahtjev: ‘Recite mojoj ženi da mobitel ne radi, želi mi pogledati listu poziva’Show More

Povezane objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close