Slobodna DalmacijaZdravlje

Zahvaljujući čudotvornoj kremi nestale su mi ciste

Svoje životno svjedočanstvo darujem čitateljima

Emilija D., Split: – Imam tegoba s kralježnicom i slučajno mi je kolega u razgovoru spomenuo kako je njegova punica nabavila neku mast i da kad utrlja u koljena smanji joj bol. Ma, da mi je znati kakva je to krema, mazat ću i ja svoja leđa, prokomentirala sam. I tako mi je gospođa dala broj koji se nalazi na naljepnici, pa kad sam već dobila broj, nazvala sam. Tako sam se čula s gospodinom Andrijom, on mi je preporučio da probam, objasnio da je ljekovita mast na biljnoj bazi, opisao mi je za što djeluje, pa sam rekla da nemam što izgubiti ako probam. Odlučila sam pokušati iako nisam znala hoće li djelovati meni za moja leđa, ne misleći da može poslužiti i za nešto drugo.

Tijekom ljeta bila sam na pregledu dojki i utvrđeno je da imam ciste. Nisam se baš jako uplašila, ali nije ugodno saznanje. Slučajno, dok sam mazala leđa, jer imam pomaknut disk, na poklopcu kreme pročitam da djeluje i na ciste. Bilo mi je to čudno i opet sam nazvala gospodina Andriju da ga pitam je li stvarno tako. On me pita imam li problema s cistama. Rekla sam mu da ih imam, devet, jedanaest, kako kada, jer se pojavljuju u obje dojke. On mi je predložio da probam mazati pa da javim rezultat. Rekao je da ima svjedočanstva kako je ženama pomoglo. I tako sam odlučila, kad se otuširam i mažem leđa, namazat ću i prsa. Bila sam redovita u tome. Navečer, nakon tuširanja, mazala sam redovito. A kako mi je doktorica, nakon što sam u sedmom mjesecu napravila, predložila da za tri mjeseca napravimo kontrolni pregled, jer prije tri godine nisam imala cisti. No, uspjela sam doći na kontrolu tek nakon pet mjeseci. Naravno. Čovjek očekuje da će nalaz biti bolji, da su se ciste smanjile, ne da ih je manje, samo da se nije proširilo. I nakon pregleda doktorica kaže da je sve uredu. Pitam ju gdje su ciste, a ona kaže: „Kako mislite ciste“? Pa bilo ih je kad sam bila na pregledu u sedmom mjesecu, objašnjavam. A ona veli: „Nemate nijedne ciste“! Na to sam stvarno zastala. „Doktorice, ja imam neku biljnu mast kojom sam se mazala, mislite li da mi je to pomoglo?“ pitala sam. Ona kaže: „Znaju se one same povući, a znaju jako dobro djelovati biljni pripravci“. Ja sam shvatila da je meni krema pomogla, jer ih je bilo puno, a dragi Bog zna pozadinu svega.

Za leđa redovito radim vježbe, idem na dekompresiju u jednu privatnu kliniku, to ne propuštam, jer sam imala ukočenja koja bez injekcija nisu prolazila, pa lanjski sam Božić provela ležeći u krevetu. I onda sam krenula ujutro najprije vježbe na strunjači i tek onda banj, redovito idem u šetnje, pokušavam što manje sjediti… Sa svim tim aktivnostima koristim i kremu. I za sada, hvala Bogu, sam dobro. I hvala Bogu da ima takvih ljudi i takvih proizvoda, jer kad čovjeka boli, nema što neće probati. Pa kad naiđete na ovakve rezultate, naravno da ste presretni i oduševljeni. Stvarno je ta biljna mast gospodina Andrije čudotvorna.

Najmanje što mogu sada učiniti je posvjedočiti kako je meni pomoglo, u nadi da će to vidjeti i netko drugi tko ima sličnih problema i da će mu pomoći kao i meni. Treba probati i uvjeriti se.

Čudotvorna mast od deset ljekovitih biljaka pomaže kod:

-otklanja bolove u zglobovima, kralježnici i mišićima uzrokovane iščašenjima i puknućima, artritisom i gihtom, križoboljom ili reumom

– pomaže kod upaljenih i proširenih vena, hematoma

– kod raznih oblika dermatitisa, gnojnih čireva, psorijaze

– umiruje i otklanja hemoroide, posljedice opekotina

– sprječava i otklanja dekubitus

– uklanja ciste na dojkama

– služi za njegu ispucalih ruku i peta, liječenje sportskog stopala i gljivica na raznim dijelovima tijela

– liječi glavobolja i migrene

zapremina 200ml

cijena 150 kn

Alkoholna tinktura od hrena:

– Liječi kašalj, probavne tegobe, urinarne infekcije, reumu i akne

– Stimulira lučenje želučanih i crijevnih sokova

– Potiče rad jetre

– Potiče rad srca i cirkulaciju

– Ublažava simptome prehlade, gripe i raznih viroza

– Ublažava reumu

– Potiče imunološki sustav,

– Uništava i uklanja razne parazite, viruse, gljivice i bakterije te pomaže u liječenju bolesti koje uzrokuju

– prirodni antibiotik, antimikotik i diuretik

Uporaba: piti po jednu jušnu žlicu 3 puta na dan (ujutro, u podne i uvečer) prije jela

zapremina 2,5 dl

cijena 140 Kn

Biljni infuz od koprive i preslice:

Blago diuretično djelovanje koprive i preslice povoljno djeluje

– na sve tegobe urirarnog trakta, kod upalamokraćnih puteva,kod manjih kamenaca bubeega i

mokračnoh mjehura, povećanja prostate, ali i gihta te otečenosti uzrokovane zadržavanjem vode utijelu

-pomaže u obnavljanju crvenih krvnih zrnaca i jačanju krvi

-smanjenja šečera u krvi

-u otklanjanju anemije , vrtoglavice i slabosti

-potiče cirkulaciju

-potiče rad gušterače i bubrega

-jača cjelokupni organizam i živce

zapremina 2,5 dl

cijena 140 Kn

Sve informacije možete dobiti od ponedjeljka do subote od 9 do 17 sati na broj 095/ 911- 4899 ili na e.mail adresu: berakovicandrija@gmail.com

Show More

Povezane objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close