BusinessVečernji list

Zagrebački ugostitelji o izazovima i prilikama pandemije

Tradicionalni Forum zagrebačkih ugostitelja održat će se ovaj tjedan, 12. studenog, unatoč nikad težoj situaciji u kojoj  se ta branša nalazi. Ugostitelji poručuju kako ovime još jednom pokazuju svoju prilagodljivost i u pandemijskim uvjetima, a Forum će zato biti održan u virtualnom obliku. Predstavnici zagrebačkih ugostitelja iznijet će na Forumu svoje zahtjeve i potrebe s obzirom na pandemijske okolnosti,ali i novosti iz svijeta ugostiteljstva, a sudjelovat će i uspješni poduzetnici iz inozemstva.

 


HEINEKEN Hrvatska


UTJECAJ KRIZE
Kafići su i dalje omiljena mjesta za druženje, a evo kako na izazove pandemije gledaju hrvatski ugostiteljiU dva panela razgovarat će se na temu „Zagreb – gastronomska i turistička metropola budućnosti“ te „Hrvatska i svijet u novim okolnostima – izazovi i nove prilike“. Na Forumu će biti pojašnjen i „Novi zakonodavni okvir na temu ljudskih resursa kao preduvjet  

– Izuzetno me veseli što zagrebački ugostitelji još jednom pokazuju moć prilagodbe te nisu odustali od svog tradicionalnog, centralnog događanja koje će ove godine moći online pratiti i kolege izvan Zagreba.Krilatica Foruma – Ugostitelji sa srcem, jasno govori kako i u najkompleksnijem periodu, kada brinemo o zdravlju naših najdražih, zaposlenika, klijenata, ekonomskoj stabilnosti i održivosti, želimo doprinijeti gastronomskom i turističkom razvoju naše metropole. Za to nam je potreban sustavan dijalog i razumijevanje svih struktura relevantnih za naš sektor. Komunicirat ćemo naše zahtjeve, prijedloge i strateške odrednice, a zasigurno i ponešto naučiti od uspješnih kolega iz Europe i svijeta – poručuje predsjednik Udruženja ugostitelja Zagreb Franz Letica.

Show More

Povezane objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close