DalmacijaSlobodna Dalmacija

Zadar “demontirao” Sonik Puntamiku, Onuaku i Vuković su “zakucavali” toliko žesto da će se morati provjeriti statika koš konstrukcije

ZADAR – Dvorana “Krešimir Ćosić”. Bez gledatelja. Zadar – Sonik – Puntamika 102 : 63  ( 27:21 , 27:9 , 19:14 , 29:19)

Suci: Kruljac i Mustapić  (Zagreb), Stanković ( Kastav).

ZADAR: Carter (7), Jordano (18), Justice (3), Palokaj (6), Brala (13), Vuković (13), Bursać (2), Junaković (1), Mavra (3), Onuaku (17), Planinić (19).

SONIK-PUNTAMIKA: Vladović (6), Palčić, Rašić (3),  Runjić (15), Cvitković (14), Vručinić (2), Barbaroša, Zovko (7), Keserović (3), Manojlović, Gospić, Petani (12).

Zadar se debelo naplatio za poraz od Sonik – Puntamike u prvom krugu HT Premijer lige, jer su svojeg suparnika “pregazili kao plitak potok”!

Ništa drugo se nije moglo očekivati budući su “gosti” uvelike uozbiljili gradske rivale, koji su ovoga puta njihovu obranu razbijali na svakom kantunu.

Najprije ih je pod obručem uništio Onuaku, potom je Planinić na isti način umiješao svoje prste ,tako da su “zeleni” mogli jedino skakutati oko spomenutog dvojca.

Nije pravedno izostaviti rutinera Cartera koji je čvrsto stajo na lopti i znao pogoditi kad je trebalo da se Sonik ne razmaše. Jer su Cvitković, Zovko i Runjić imali precizan šut za tri poena.

Ali, nije nedostajalo ni atrakcije, Onuaku i Vuković su “zakucavali” toliko žesto da će se morati provjeriti statika koš konstrukcije.

Valja u sve uvezati i učinak Brale, posebice Jordana koji je ubacio pet “trica” i posve razvalio ono malo sportskog optimizma kod gostiju.

Show More

Povezane objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close