Life Style

‘Volim svoju djevojku, ali ne mogu prestati gledati fotografije drugih na društvenim mrežama’

Anonimni 27-godišnji muškarac s Bliskog istoka odlučio se javiti psihoterapeutkinji Deidre kako bi mu pomogla riješiti problem u vezi. Naime, u vezi je već tri godine s 27-godišnjakinjom koja živi u Južnoj Americi. Vezu na daljinu održavaju viđanjem jednom u godinu dana – ostali susreti su putem videopoziva.

“Ne možemo imati odnose, biti intimni… Sve zbog daljine. Rekla mi je da odlučim hoćemo li se ženiti ili ne. Njezini roditelji to podržavaju, ali moji ne jer su konzervativni. Volim ju, ali ne mogu prestati gledati fotografije drugih djevojaka na društvenim mrežama. Ne znam što da radim…”

Šokantni zaključci istraživanja: Deset načina na koje će nas pandemija promijeniti!

“Ako ju voliš, i roditelji su jedina stvar koja te sprječava da ju oženiš, napravi to. Slušaj sebe, svoje želje i osjećaje. Ipak, ako si siguran da nećeš s njom stupiti u brak, budi iskren i prekini s njom. Pusti ju neka bude sretna s nekim drugim”, kaže Deidre.

Ovo je 12 najbizarnijih razloga zbog kojih su ljudi zatražili razvod braka:


Bio je prebrbljav – jedna žena zatražila je rastavu jer je njezin muž previše toga pričao drugima, umjesto da razgovara s njom. Prijatelji i rodbina znali su sve njihove probleme, prenosi Marie Clarie. 

Od polja do stola


Zelena strategija
OD POLJA DO STOLA: Strategija koja otkriva pozadinu održivog razvoja

Samo na Večernji TV-u
Stručnjakinja objasnila zašto mladi nemaju poduzetnički duh i je li euro bolji od kune


Huawei


PETAL SEARCH
Kako najlakše skinuti top aplikacije poput Tik Toka ili Deezera na vaš Huawei mobitel

Grozna iskustva
Stravične ispovijesti žena koje su maltretirane na poslu: ‘Šef mi je rekao da mu donesem vodu i odradim oralni seks’Show More

Povezane objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close