MagazinVečernji list

Voditeljica Mia Kovačić ima novog kućnog ljubimca kojeg je spasila tijekom poplave

Voditeljica IN Magazina i showa “Farma more i maslina” Mia Kovačić prije tri godine za kućnog ljubimca je odabrala afričkog pigmejastog ježa kojem je dala ime Miloš, a sada je u njezin dom došla i jedna maca. Naime, Mia je tijekom popolave koja je prije par mjeseci bila u Zagrebu spasila jednu mačku, a sada je otkrila kako se zove njezin novi ljubimac.

– Ja sam Spock. Prije nekoliko mjeseci spašen sam iz zagrebačke poplave i sad sam punopravni Kovačić. Jako mi je lijepo. Igramo se svaki dan, papam puno  i imao sam sreće u životu. Mnoge mace nemaju. Zato smo moja Mia i ja za kastraciju mačaka, jer nam to produljuje život te se na taj način kontrolira i koliko mačaka ima na ulici. A ja želim da svaka nađe pravi dom jer #domjetamogdjejemacka – napisala je Mia i objavila fotografiju sa svojim Spockom.

Mia je nedavno bila u samoizolaciji jer je njezin kolega Frano Ridjan imao koronavirus i u tom periodu je od kuće iz svog dnevnog boravka vodila emisiju In Magazin.  – Svaka je emisija izazov. Svaki je projekt izazov. Biti ponizan, ponosan, uzemljen, radišan, discipliniran, poštovati sebe i druge – to su sve izazovi. U konačnici biti poštovan i voljen od ljudi s kojima radim svih ovih 13 godina velik je uspjeh i osjećam veliki ponos. Želim se i dalje razvijati i rasti i truditi se kao i prvog dana. – rekla nam je Mia prošle godine kada je vodila show “Ples sa zvijezdama”.
 | Autor : Instagram

Foto: Instagram
presretna je
Ljepotica iz susjedstva otkrila sretnu vijest! Tijekom rata emigrirala je u Australiju, a sada slavi

prisjetila se
Kakva promjena! Tajči pokazala kako je izgledala na početku karijere kad je imala 17 godina

slavni glumac progovorio
Teška bolest dijagnosticirana mu je još 1991., a imao je i tumor: Ovo mu je bio najteži periodShow More

Povezane objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close