TehnologijaVečernji list

Vodeći britanski stručnjak: Prvi sam koji ovo kaže, vraćamo se u normalu do proljeća

Nakon objavljenih rezultata o učinkovitosti cjepiva protiv koronavirusa tvrtke Pfizer, jedan od vodećih britanskih stručnjaka za cjepiva John Bell ​​​​​​ rekao je jučer da povratak u normalu očekuje do proljeća, a danas je dodao da je “70% do 80%” siguran da će cjepivo vratiti život u normalu do Uskrsa, prenose britanski mediji.
Austrija otvorila dio trgovina


KORONAKRIZA
Dramatično u Austriji: Nakon policijskog sata stiglo i novo pravilo za trgovine– To bi moglo značiti povratak u normalu do proljeća. Prvi sam koji ovo kaže, ali uvjeren sam u to – kazao je profesor Bell sa Sveučilišta u Oxfordu za BBC.

Istaknuo je pritom da je važno “da vlast ne zezne distribuciju cjepiva” koje se mora čuvati na -80, što bi moglo biti komplicirano. Uvjeren je da će se uskoro pojaviti još dva, tri cjepiva koja će imati zadovoljavajuće rezultate te koja će biti spremna za distribuciju nakon Nove godine, piše Mirror.

– Zbog toga sam prilično optimističan oko toga da ćemo imati dovoljno cijepljenja u prvom tromjesečju što će omogućiti da do proljeća stvari počinju izgledati puno normalnije nego sada – rekao je.

>> VIDEO Ministar Božinović o prosvjedu u Zagrebu: “Ove stvari od jučer su izvan pameti! Neka normalan svijet vidi sa čime smo sve okruženi!”

Show More

Povezane objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close