Ljepota i modaSlobodna Dalmacija

Vlasnica vodećeg svjetskog niche brenda u Splitu predstavila novu liniju parfema

Linda Pilkington utemeljiteljica kuće parfema “Ormonde Jayne” sinoć je u ekskluzivnoj splitskoj parfumeriji Lana predstavila svoju najnoviju liniju parfema “La route de soie”.

Ormonde Jayne mirisi smješteni su u jednostavnim, elegantnim flašicama od debelog stakla, koje se dobiju u kutijama napravljenih od mandarine i ebanovine. Mirisi su dostupni u koncentraciji eau de parfum i parfum napravljenih po mjeri, čiju koncentraciju odabire kupac. Odabrani mirisi iz linije također se nude kao mirisne svijeće, kreme za tijelo, losion za tijelo i ulje za kupanje, a Linda nam je nešto više rekla o tome kako je nastala najnovija linija.

– Danas predstavljanu našu novu liniju parfema “La route de soie” odnosno put svile. Svi sastojci koji su u njima mogu se pronaći na svilenoj ruti od Kine do Europe- uzbuđeno nam je otkrila o ekskluzivnim sastojcima mirisnih kapljica najnovije zvijezde svojeg brenda.

– Imamo nekoliko različitih kolekcija parfema i ljudi obično kada dođu u naše prafumerije traže neke tipične, poznate sastojke, a mi im ponudimo nešto slično ali nepoznato. Posebni smo jer ljudima nudimo sastojke koje ne poznaju i s kojima se dotad nisu susreli- pojasnila je Linda koja sastavlja mirise koristeći neobične sirovine rijetko korištene u parfemima. Njihovi parfemi nemaju klasičnu podjelu- za žene i muškarce, već su, doznajemo od Linde, spolno neodređeni. Ne žele da njihovi klijenti budu ograničeni nepotrebnim podjelama ako im se esencija parfema svidjela.

Predstavljanje najnovije linije ekskluzivno je počelo u Splitu, a nazočio je i ambasador brenda Ormond Jayne, splićanin Ivan Lozić isto kao i vlasnice splitske i zagrebačke “Lane” Tina Petričević i Svjetlana Žaknić. Druženje s Lindom Pilkington u splitskoj parfumeriji nisu propustile brojna poznata lica koja drže do sebe i vole niche parfeme. Dapače, mnogi od njih su odmah kupili neki od parfema iz najnovije linije koje im je simpatična vlasnica britanskog brenda potpisala.

Lindi je inače ovo prvi posjet Splitu tako da je do glam eventa uspjela razgledati grad i vidjeti najvažnije znamenitosti koje su je, malo je reći, oduševile.

– Ovo je prvi put da sam u Splitu i grad je nevjerojatan. Nisam znala da je ostao toliko velik utjecat rimske kulture na splitskoj arhitekturi. Imala sam obilazak danas i bilo je jako zanimljivo, zaista nevjerojatno. Arhitektura i detalji su predivni. Sada je jako mirno i tiho, što je luksuz a mogu zamisliti kako bude ljeti. Ne mogu vjerovati da dosad nisam posjetila Split, i sigurno ću ponovno doći- kazala je poznata vlasnica jednog od vodećeg svjetskog niche brenda koji radi i ekskluzivno za robne kuće kao što su Liberty, Selfridges i Harrods.

Show More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close