Slobodna DalmacijaSport

Vik Lalić: Velika stvar za klub je da kada dođeš, odmah dobiješ sve treninge i sva testiranja u zadnje tri godine. Znam da toga nema u Hajduku

Croatia je pružuiila dobru predstavu na Poljudu i remizirala s Hajdukom, a trener ekipe iz Zmijavaca, Vik Lalić, nakon utakmice je rekao:

– Ovo nam je bio tek šesti dan priprema, teške su noge. Tek smo jučer malo popustili. Dragovoljac nam dolazi 14. veljače, prema tome se tempiramo. I mi kao i Hajduk idemo u Postire deset dana, nadamo se da će uvjeti biti bolji, da neće biti kiše. Ovo je momčad koja voli, želi igrat. Nije teško s njima radit. Trebam još jednom zahvaliti prethodnicima Karoglanu koji je sada u Hajduku, Režiću, meni nije bilo teško nastaviti taj niz. Još jedna velika stvar za klub je da kada dođeš kao trener dobiješ odmah sve treninge i sva testiranja u zadnje tri godine. Nažalost znam da toga nema u Hajduku. Croatia je klub koji se polako i sigurno razvija u pravog drugoligaša. Nadam se da ćemo tu i ostat, a ako budu bolji uvjeti da ćemo jednog dana pokušat ući u prvu ligu.

Show More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close