MagazinVečernji list

Veteran Domovinskog rata najstariji je sudionik kontroverznog showa

Novi show ‘Brak na prvu’ počinje od 16. ožujka u 20 sati na RTL-u, gledatelji će ga moći pratiti od ponedjeljka do četvrtka u 20 sati. Među natjecateljima su i Gordana Marelli i Milan Tokić

Gordana Marelli (38), Zagreb
 | Autor : RTL
Foto: RTL


Iza Gordane Marelli je brak u kojem je dobila sina, a na „Brak na prvu“ odlučila se prijaviti jer se naprosto želi još jednom udati. Odrasla je uz majku, a s ocem nema nikakav kontakt.  Za svoju majku kaže da je osoba koja ju je naučila kako je ljubav davanje, ali i da prije svega čovjek treba voljeti sebe kako bi mogao voljeti nekoga drugog. Iako kaže da je staložena i razumna, priznaje i da je sklona ponekim impulzivnim odlukama poput spontanih putovanja ili odluke da promjeni posao preko noći. U životu se vodi činjenicom da je i loše iskustvo – iskustvo te da i iz takvih situacija može nešto naučiti. U slobodno vrijeme ide u teretanu, šeće psa, druži se s prijateljima i radi na sebi.

Iako joj je život prilično posložen, priznaje kako ipak mašta o tome da ostvari stabilan partnerski odnos jer je sve u životu ljepše i lakše udvoje. A da bi je neki muškarac privukao, mora biti iskren, odan i treba s njom dijeliti sve – i dobro i loše. Veliki bi plus bio partner koji voli djecu i životinje te koji ima samopouzdanje.

S druge strane, sebični i hladni muškarci kod nje nemaju prolaznu ocjenu, kao ni oni koji se previše trude i forsiraju. Gordana vjeruje kako je za idealnu vezu potrebno dvoje ljudi s istim interesima, da su što sličniji, ali ipak i da se razlikuju dovoljno kako bi se mogli nadopunjavati. Uz smijeh, strast i razumijevanje, ona savršena veza trebala bi biti i puna kompromisa.


U 70. GODINI
Preminuo glumac poznat po ulozi u ‘Santa Barbari’

PRETJERAO JE
Dario se oglasio nakon ‘večere iz pakla’: ‘Prijete mi, jedva sam spavao’

sprema novi hit
Prepoznajete li domaćeg pjevača? Objavio fotku iz djetinjstva, a ima i posebnu molbu za sveMilan Tokić (64), Zagreb
 | Autor : RTL
Foto: RTL


Najstariji kandidat Milan je pravi džentlmen – da, takvi još postoje! No još nije pronašao ljubav i smatra kako je sada pravo vrijeme da upozna osobu s kojom može ispijati jutarnju kavu uz poljupce. Milan je ratni umirovljenik, sudjelovao je u Domovinskom ratu, gdje je bio ranjen. Bez obzira na teške dane koji su iza njega, Milan se nikada ne vraća u prošlost, već uvijek s osmijehom na licu gleda u budućnost. Iako je trenutno član jedne zagrebačke udruge samaca, njegov je život bio vrlo zanimljiv i ispunjen.

Radio je i putovao po cijeloj Europi kao građevinski radnik, a dvije je godine čak i živio u Iraku!

No sada smatra kako je došlo vrijeme da uspori tempo, zagrli voljenu osobu i s njom se druži po cijele dane. Od partnerice želi da je ispunjena osoba puna samopouzdanja koja drži do sebe. Jednom kada pronađe pravu osobu za sebe, pružit će joj puno ljubavi, poštovanja i nježnosti, a doručak u krevet samo je jedna od sitnica kojom će razmaziti buduću suprugu.

Show More

Povezane objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close