MagazinVečernji list

Uršula oplela po kritikama o outfitu kolegica: ‘Trebamo poraditi na dvostrukim kriterijima’

Vesela i nasmijana Riječanka Uršula Tolj svestrana je voditeljica HRT-a. Dugogodišnja šefica hrvatske delegacije za Euroviziju, a inače profesorica hrvatskog jezika osvrnula se u najnovijem intervjuu na prozivanja kolegica voditeljica i njihovih odjevnih kombinacija, u odnosu na kolege voditelje.

– Pa, to je nešto na čemu moramo poraditi kao društvo. Na tim dvostrukim kriterijima. Već samo primjećivanje da žene nisu isto komentirane kao muškarci je korak u tom smjeru – rekla je Uršula za 24 sata nakon što su je upitali kako gleda na to da se ženama često sudi zbog modnih kombinacija, u odnosu na muške kolege.

Otkrila je pritom tko će ove godine odjevati voditeljice Dore Danielu Trbović, Doris Pinčić, Jelenu Lešić i Barbaru Kolar.

– Bit će odjevene pod pomnim okom naše kostimografkinje Nataše Svekler primjereno svečanosti glazbe kakva Dora jest. Proba ćemo imati puno, i za izvođače i za voditeljice i za sve nas jer želimo da Dora 2021. bude najbolja do sada – govori Uršula.
Uršula Tolj | Autor : HRT screenshot

Foto: HRT screenshot


Podsjetimo, nakon što je u emisiji prije dva tjedna privukla pozornost jer je nosila hlače, dežurni komentaori na društvenim mrežama poručili su voditeljici da joj bolje stoje minice, koje je prethodno tome nosila pa je i zbog njih bila prozivana.

– Super ste. Samo tako nastavite dalje. Jedno ako može mali savjet, bolje vam stoje suknje i minice nego hlače. Nadam se da se zbog ovog ne ljutite – poručio joj je jedan gledatelj. – Danas ste nam u hlačama! Lijepo vam stoje, ali minica je za vas izmišljena! Trebalo bi donijeti zakon da vi uvijek budete u minici, da se uvijek vide vaše lijepe noge! Svi bi glasali za taj zakon! – pisao joj je drugi.
Mladen Baraković


U 71. GODINI
Domaći glazbenici opraštaju se od preminulog kolege: ‘Slomio si mi srce Lima, bio si vječiti dječak…’

U NEVJERICI
Mikulić nakon što je progovorila o uznemiravanju: ‘Najpametnije je ne istupati jer samo možete pojest g**no’


'The Crown' Gala Screening - AFI Fest


BRILJIRA U ‘KRUNI’
Mjesec dana nakon ljubavnog kraha, glumica saznala bolnu istinu o bivšem partneruShow More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close