Jutarnji listVijesti

Uredite svoju terasu na ove zabavne načine

Već se naveliko družimo u dvorištima i vrtovima te uživamo u lijepom vremenu na balkonima svih oblika i veličina pa s posebnim guštom uređujemo, preuređujemo i dorađujemo izgled naših vanjskih prostora.

Pritom nas jako vesele simpatični projekti preuređenja kojima svoj prostor možemo obojiti u različite boje, ukrasiti uzorcima i zabavnim detaljima koji će jednako oduševiti naše klince, nas i naše goste.

Pogledajte stoga prijedloge u nastavku, njih čak 15, i odaberite one koji su savršeni za vaše najdraže mjesto na terasi ili balkonu!

Foto: A Beautiful Mess

 

Čak i ako niste spretni u vrtlarenju, još uvijek možete detalje poput biljaka dodati u svoj prostor, samo ne u živom obliku. Što kažete na zanimljive jastučiće s uzrokom lišća i kaktusa? Evo kako ih možete izraditi!

Foto: The Merrythought

 

Kaos koji naši klinci znaju stvoriti oko svog bazenčića s igračkama na napuhavanje možete dovesti u red s jednostavnim stalkom koji možete ovako izraditi.

Foto: Brit + Co

 

Mreža za ljuljanje i odmaranje može biti najljepši ukras u vašem dvorištu. Pogledajte ovdje kako je izraditi.

Foto: Designlovefest

 

Obični bijeli suncobran može zasjati u novom ruhu pomoću malo boje, ljepila i resica. Ukrasite ga prateći upute na poveznici.

Foto: Garvin and Co

 

Klasične terakota tegle za cvijeće zamijenite ovim glamuroznim bakrenim verzijama. Kako? Jednostavno!

Foto: Brit + Co

 

Uvijek nam dobro dođe malo osvježenja na vruće (pro)ljetne dane pa kako biste uvijek imali ohlađenu bočicu vode ili soka u blizini, poslužite se prijenosnim hladnjakom koji možete preurediti u odličan dekorativni detalj idealan za vaše vrtne zabave!

Foto: Homesteading

 

Vertikalni vrtovi sve su nam draži prizor na terasama i balkonima, pogotovo kada sadrže začinsko bilje ili pak mentu koja je sastojak brojnih odličnih ljetnih napitaka. Izradite svoj viseći vrt ovako.

Foto: Lovely Indeed

 

Prostirka koju možete iskoristiti za stvaranje udobnog mjesta za izležavanje ne mora biti dosadna i bezlična! Ako imate printer i peglu, možete je pretvoriti u zabavan prekrivač na kojem ćete se s užitkom družiti!

Foto: I Spy DIY

 

Pomalo dosadne jednobojne stolice za balkon modernizirajte s malo boje i pretvorite u element koji će razvedriti vaš prostor. Sve što vam treba neonske su boje u spreju i zabava može početi!

Foto: A Kailo Chic Life

 

Klasične betonske blokove možete pretvoriti u odlične tegle za cvijeće i sukulente, a s malo boje postat će veseli dodatak svakom vrtu i dvorištu.

Foto: A Beautiful Mess

 

Niti jedno dvorište nije potpuno bez ljuljačke koja će razveseliti i male i velike. Imate li drvo koje bi bilo savršeno za postavljanje ovog razigranog detalja, pogledajte što morate učiniti dalje.

Foto: Lovely Indeed

 

Mali stol za piknik na otvorenom možete preurediti sa samo nekoliko poteza kistom, pogotovo ako odaberete neku jarku i lijepu boju koja će privlačiti pozornost. Saznajte kako na poveznici.

Foto: Brit + Co

 

Ovaj sasvim poseban vertikalni vrt oblikovan je kao slovo K, a pogledajte kako je nastao ovdje.

Foto: Brit + Co

 

Zvonca za vjetar mogu biti sasvim šarmantna i lijepa, a primjerak sa slike možete izraditi na ovaj način.

Foto: The Shabby Creek Cottage

 

Žičani koš za smeće možete pretvoriti u odličan stolić, a obojite li ga u prave ljetne boje imat ćete izvrstan komad za svoju terasu!

Izvor: Brit+Co

Tags
Show More

Povezane objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close