AktualnoSlobodna DalmacijaSvijet

Unatoč kritikama zbog preuranjene čestitke Trumpu na pobjedi, slovenski premijer Janša ne odustaje. Pogledajte kako je uzvratio kritičarima

Janez Janša ne odustaje! Takav bi se zaključak mogao izvući iz njegovog ustrajavanja na pobjedi Donalda Trumpa na predsjedničkim izborima u Americi. 

Potvrdio je to i jučer na Twitteru tijekom prepiske u koju su, osim slovenskog premijera, bili uključeni i njemački diplomat Wolfgang Ischinger te predstavnice delegacije Europskog parlamenta Tanje Fajon

– Vrlo dobro, nastavi tako, EU! Malo pitanje: da li se slovenski poslanik Janez Janša, koji je ranije čestitao Donaldu Trampu (Trump), pridružio i sada također čestitao Joeu Bidenu – upitao je Ischinger.

Tanja Fajon je odmah odgovorila:

– Zar ne misliš, dragi Janša, da partneri iz EU zaslužuju odgovor, i slovenska javnost također. Čak je i Orban mogao – podbola ga je slovenska političarka. 

Ubrzo je uslijedio i odgovor Janeza Janše, koji u svom političkom autizmu očito vidi moralni princip, tj. prisvaja si ulogu autsajdera koji je, eto, jedini u pravu dok su svi drugi… uostalom, prepoznajte poznatu fotografiju iz doba nacističke vladavine u Njemačkoj. Nije prvi put da se objavljuje, a ni zlouporabljuje. 

Show More

Povezane objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close