MagazinVečernji list

Umro je Rajko Dujmić: Poznati glazbenik izgubio bitku nakon teške nesreće

Od posljedica prometne nesreće u kojoj je zadobio teške ozljede glave, danas je u Rijeci u 66-oj godini preminuo hvatski skladatelj i glazbenik Rajko Dujmić, doznaje se od izvora bliskih obitelji.

Rajko Dujmić

Rajko Dujmić

Podsjetimo, Rajko Dujmić zadobio je teške ozljede nakon što je 29. srpnja doživio prometnu nesreću kod Ravne Gore i od tada se nalazio na odjelu intenzivne njege u KBC-u Rijeka, a njegova supruga Snježana zamolila je svoje prijatelje da se mole za njegovo zdravlje i da se pomole kako bi se Rajko probudio iz kome.

Vikendica obitelji Dujmić nalazi se u Gorskom kotaru i to je njihova oaza mira i mjesto na kojem su proslavili brojne obiteljske fešte i Snježana Dujmić zbog radova u vikendici je bila već tjedan dana,  a dan prije nesreće su joj se pridružili i Rajko i njegov sin Tin. Naime, kako nam je ispričala Snježana, taj je  datum je poseban za Rajka i nju jer su se tada upoznali i planirali su navečer tim povodom otići u Delnice na večeru, ali nažalost to se nije dogodilo. 

Kako nam je Snježana ispričala njezin suprug se nakon ručka svojim automobilom zaputio u Ravnu goru s namjerom da joj kupi poklon za godišnjicu. Na povratku iz Ravne gore doživio je tešku prometnu nesreću, a u pomoć su mu odmah priskočili ljudi koji žive u blizini i od njih je Snježana saznala kako je Rajko bio pri svijesti do dolaska Hitne pomoći, a na putu do bolnice pao je u nesvijest.

Kazala je kako se on uvijek vezao sigurnosnim pojasom, a njegov automobil marke VW Tiguan ima zračne jastuke koji su se otvorili u trenutku nesreće. Prema onome što je od očevidaca uspjela doznati, Rajko je pokušao sam izaći iz automobila, ali je imao jaku ozljedu glave. Mještani koji su mu pritekli u pomoć, pričala je Snježana, uopće ga nisu prepoznali. Mislili su da se radi o nekom mladiću i odmah su pozvali hitnu pomoć.

– Rajko je bio pri svijesti kada je došla hitna pomoć koju je čekao čak 45 minuta. Nažalost, u kolima hitne pomoći je izgubio svijest. Ozljede su teške, ali on je borac i moramo svi vjerovati i moliti da će se izvući iz ovoga – kazala je Snježana. Nažalost, Rajko je izgubio životnu bitku… 

Show More

Povezane objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close