MagazinVečernji list

Ugledni srpski redatelj i nastavnik glume priveden: Silovao me kada sam imala 17, a on 61 godinu

Srpski redatelj i scenarist, poznati vlasnik škole glume Miroslav Mika Aleksić je, kako pišu srpski mediji, priveden sinoć nakon što ga je nekoliko žene prijavilo za seksualno uznemiravanje, ali i silovanje. 

Među njima je i glumica Milena Radulović, 26-godišnjakinja koja je za srpske medije kazala da ju je redatelj silovao više puta dok je bila maloljetna, a otkrila je i da nije bila jedina. 

Šest godina sam bila u školi Mike Aleksića kada me je silovao. Imala sam 17 godina. To se nije dogodilo jednom. Ponavljalo se” tvrdi te nastavlja da je grupa imala i dobre strane jer su čitali jednu knjigu tjedno, išli u kazalište i gledali filmove. Dodala je i da se u grupi propagirala religija, te da su satove počinjali molitvom.

Naglasila je da su djevojčice trebale dolaziti u suknjama, a dječaci u cipelama, te da su im kosa i nokti morali biti uredni. 

Kazala je da je Mika bio strog profesor, no da su ljudi govorili da su to njegove metode na koje ima pravo. Roditeljima nije bilo dozvoljeno komunicirati s njim osim kada su se dogovarali oko školarine. 

Prvi put ju je silovao, otkriva kada je imala samo 17 godina, a on 61. Naglasila je i da je mislila da se to samo njoj događa, te da joj je cijela situacija bila šokantna. 
Informirala je policiju o detaljima, navodno su ga prijavile i druge djevojčice. 

Zbog toga je nekoliko godina kasnije išla na psihoterapiju, a sada poziva žene sa sličnim iskustvima da ispričaju svoje priče.Ognjen Golubić
HRT-ov voditelj progovorio o napadima na kolegicu Doris Pinčić: ‘Pogađa me ta neravnopravnost’


Fete De La Saint Jean 2020 Procession In Monaco


Obrijana glava
Najtužnija princeza opet je slomljena zbog suprugove afere i drastično je promijenila frizuru


Aleksandar Stanković


neočekivano
Nakon 13 godina najavljena velika promjena u emisiji Nedjeljom u 2!Show More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close