Slobodna DalmacijaSplit

U Srinjinama i Strožancu muškarac oštetio tri automobila: policija ga zaustavila u razbijačkom pohodu i odvela u bolnicu gdje je i zadržan

Policajci su jučer na području Srinjina i Strožanca imali pune ruke posla zbog štete na više automobila koju je napravio muškarac sa zdravstvenim problemima. Iz PU splitsko-dalmatinske su izvijestili o događaju jer je došlo do uznemirenja brojnih građana.

Prvo su u policiji u srijedu dobili dojavu kako su u mjestu Srinjine na parkiranome osobnome automobilu oštrim predmetom razbijena stakla te oštećen poklopac motora u vlasništvu 28-godišnjaka. Nakon toga su u policiji zaprimili više dojava kako u mjestu Strožanac muškarac zaustavlja osobna vozila i oštećuje ih oštrim predmetom.

Policijski službenici druge policijske postaje Split su tamo oko 22.30 sati zatekli muškarca srednjih godina te ga uz uporabu sredstava prisile uhitili i priveli u službene prostorije. Naknadno je utvrđeno kako su u mjestu Strožanac na dva osobna automobila, kojima su upravljali  44-godišnjak i 18 godišnjak, razbijena stakla.

Također je utvrđeno i kako je 25-godišnjakinji oštećen mobitel koji joj je iz ruke muškarac bacio na pod.  Zbog stanja u kojem se uhićeni muškarac nalazio prevezen je na pružanje liječničke pomoći u KBC Split gdje je i zadržan.

Nad njim će naknadno biti provedeno kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje gore opisanih oštećenja.

Show More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close