Slobodna DalmacijaSplit

Tužna vijest potresla trkačku zajednicu: u 57. godini preminuo Mladen Luković, jedan od osnivača Maraton kluba Marjan i Triatlon kluba Split

Tužna je vijest u subotu potresla splitsku trkačku zajednicu.

Nakon kratke i teške bolesti, u 57. godini života, preminuo je Mladen Luković, jedan od osnivača Maraton kluba Marjan i Triatlon kluba Split.

– Svima koji će ovo pročitati osjećaj je isti. Nemamo snage izgovorit ono što mislimo, sve nam je skupljeno između grla i stomaka i ne može izaći vani.

Jedan od osnivača Maraton kluba Marjan i Triatlon kluba Split, napustio nas je, fizički, danas popodne oko 16 sati.

U ime cijelog tvog Maraton kluba Marjan i svoje osobno ime, hvala ti na svemu onom šta si sportu kojim se bavimo dao onu pravu iskonsku vrijednost, nepatvorenu, čistu i što si svakom od nas koji su te poznavali, život učinio bogatijim i plemenitijim.

Vidimo se, ljudino naša, na nekom boljem mjestu – tim riječima se od svog kolege i prijatelja oprostio Kristijan Sindik, član MK Marjan i organizator Splitskog maratona.

Osim u sportu, Luković je bio aktivan i u Kulturno umjetničkom društvu Brodosplit, koje se s njim oprostilo putem društvenih mreža.

– Dragi prijatelju, hvala ti za sve note, za sva putovanja, koncerte, ludiranja i svo vrime koje smo proveli zajedno. Vidimo se na nekom drugom i sretnijem mjestu. Iskrena sućut obitelji. Voli te tvoja ekipa iz KUDa BRODOSPLIT – napisali su.

Show More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close