Slobodna DalmacijaSplit

Trgovački sud donio je rješenje kojim se nastavlja postupak HRT-a protiv tvrtke Željka Keruma, sve to zbog naplate 480 kuna

Trgovački sud u Splitu donio je rješenje kojim se nastavlja postupak HRT-a protiv tvrtke “Neva Kerum d.o.o.” u vlasništvu bivšeg splitskog gradonačelnika Želja Keruma zbog naplate 480 kuna.

Kako stoji u rješenju donesenom u prosincu 2020. godine, postupak je bio prekinut na prijedlog tuženika rješenjem ovog suda od 3. veljače 2014. godine s obzirom na to da je rješenjem nagodbenog vijeća Financijske agencije od 22. listopada 2013. godine nad tuženikom odnosno tvrtkom “Neva Kerum” otvoren postupak predstečajne nagodbe.

– U međuvremenu je izvršnim rješenjem Financijske agencije od 13. siječnja 2020. godine obustavljen predstečajni postupak nad tuženikom, a sve to nakon što je pravomoćnim rješenjem ovog suda od 8. studenog 2019. utvrđeno kako se prijedlog tuženika za sklapanje predstečajne nagodbe smatra povučenim. Stoga u konkretnom slučaju više ne egzistiraju razlozi za prekid ovog postupka zbog postupka predstečajne nagodbe, stoji u rješenju.

Show More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close