AktualnoSlobodna Dalmacija

Trebalo je proći godinu dana od velikog požara u stanu na Trsteniku da se nešto pokrene: stigli su strojevi koji ‘krče‘ vatrogasni pristup zgradama

Nakon nešto manje od godinu dana od požara koji je izbio prošle godine u stanu u Papandopulovoj ulici te brojnih dopisa i apela situacija oko vatrogasnih prilaza, na Trsteniku se napokon situacija mijenja na bolje.

Naime, jučer su na križanju Poljičke ulice i Puta Trstenika, pokraj pošte, stigli strojevi kako bi se napravio vatrogasni prilaz zgradama.

– Kroz desetak dana bi radovi trebali biti gotovi. Sada se uklanjanju skale kako bi se napravila vatrogasna rampa, uklonit će se stupići te iscrtati pripadajuća signalizacija. Ovo je dokaz da se trud i upornost isplati. Apeliram ovim putem i na druge gradske kotareve da budu ustrajni i uporni u rješavanju svojim problema jer jedino tako možemo mijenjati stvari na bolje, rekao nam je Damir Barbir, predsjednik GK Trstenik.

Problem vatrogasnih prilaza postoji skoro u svakom kvartu, a dodatne poteškoće stvaraju i nepropisno parkirani automobili te blokirani prilazi zbog čega se vatrogasci ne mogu približiti zgradama te moraju tražiti alternativne pravce.

Show More

Povezane objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close