BusinessVečernji list

Tražite posao? Nudi se službeni auto u privatne svrhe, a tu su i prilike za one bez iskustva!

Ostali ste bez posla ili tražite novi? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Na njihovoj stanici je trenutno više od 1.500 aktivnih natječaja za posao u Hrvatskoj i inozemstvu, a ovdje možete pronaći 10 izdvojenih poslovnih prilika.
Petrinja: Peti dan nakon razornog potresa saniraju se posljedice


HALUK EYIDOGAN
Turski seizmolog: Hrvatski potres imao je dva predznakaTehnozavod-Marušić d.o.o. je visokoprofesionalna tvrtka koja se bavi sistem integracijom, prvenstveno na području tehničke zaštite, sigurnosnih sustava te audio/video sustava. S timom kojeg čini više od 90 djelatnika i referentnom listom od preko 19.000 ugrađenih sustava, vodeća je tvrtka u ovom poslu u Hrvatskoj. Iz poduzeća trenutno zapošljavaju na poziciji sistem inženjer (m/ž) u Zagrebu. Poslodavac nudi stimulativna primanja, regres, godišnju nagradu, mobitel, laptop i službeni automobil koji se može koristiti i u privatne svrhe. Na poslu Vas svakodnevno očekuje svježe voće, topli obrok i napitci! Za detalje i prijavu kliknite ovdje.

Vodeća internacionalna kompanija u veleprodaji Metro Cash & Carry d.o.o. zapošljava voditelja odjela voća i povrća (m/ž) u svojoj poslovnici u Zadru. Očekuje se SSS, tri godine radnog iskustva, iskustvo u vođenju tima, orijentiranost prema kupcu, poznavanje engleskog jezika, te znanje rada na računalu. Idealan kandidat odgovorna je i savjesna osoba, sklona timskom radu. Ostale detalje ovog natječaja, otvorenog do 19.01. možete pronaći na linku. Metro traži i poslovođu u Jankomiru. Za ovu poziciju potrebno je imati minimalno dvije godine radnog iskustva, ali i dobro znanje engleskog jezika. Minimalna tražena razina obrazovanja je SSS. Za detalje i prijavu kliknite ovdje. Najnovije natječaje ovog poslodavca možete pronaći na linku.

ETF Airways je novi hrvatski charter zračni prijevoznik koji želi unaprijediti povezanost jadranskih turističkih bisera s europskim i drugim destinacijama. Iz poduzeća trenutno traže Kabinsko osoblje B737 (m/ž) za rad u Hrvatskoj i inozemstvu. Kandidati moraju imati EU državljanstvo, znati hrvatski i engleski jezik. Očekuje se spremnost na smjenski rad, učestala putovanja, te moguću promjenu mjesta stanovanja. Iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Dodatne detalje ovog natječaja, otvorenog do 18.01. možete pronaći na poveznici.rade danonoćno
Zagrebačka četvrt s najviše štete: Najgore su prošli crkva i dvorac, no prioritet obnove su nam kućeEuro Immobilien d.o.o., licencirana agencija za posredovanje u prometu nekretnina za svoj ured u Rijeci traži osobu za rad na radnom mjestu: suradnik u marketingu (m/ž). Nudi se plaća od 4.000 do 8.000 kuna, a u obzir dolaze i kandidati bez iskustva. Euro Immobilien će novozaposlenoj osobi dati službeni mobitel i laptop, te dodatne edukacije u području marketinga, prodaje i društvenih mreža. Ako Vas zaposle bit ćete zaduženi za kreiranje novog i održavanje postojećeg sadržaja na intranet stranici, sudjelovanje u razvoju i kreiranju marketinških aktivnosti, kreiranje on-line kampanja na društvenim mrežama, te za obavljanje drugih srodnih poslova. Obavezno je znanje njemačkog i engleskog jezika u govoru i pismu. Očekuje se i odlično snalaženje na računalu. Ako ste kreativni, organizirani, precizni i proaktivni, ovo je posao za Vas. Za prijavu na ovaj natječaj, otvoren do 18.01. kliknite na link.

Croatia Yachting, jedna od vodećih tvrtki u nautičkom sektoru u Hrvatskoj traži voditelja financija i računovodstva (m/ž), voditelja marketinga (m/ž), specijalista za digitalni marketing i društvene mreže (m/ž), te agenta za najam jahte (m/ž). Mjesto rada je Split. Poslodavac cijeni entuzijazam i zalaganje, potiče svakog pojedinca da pokaže svoje sposobnosti i potencijal usmjeren prema ostvarenju poslovnog uspjeha, a dobre rezultate nagrađuje! Zainteresirani ste? Za detalje o pojedinačnim pozicijama i prijavu, kliknite ovdje.

Poznata agencija Manpower za svog klijenta, tvrtku INETEC traži programera (m/ž) u Zagrebu. Na ovoj izazovnoj poziciji bit ćete zaduženi za razvijanje softvera za sonde, prikupljanje, obrađivanje i vizualno predstavljanje podataka s instrumenata o sondama i robotima, te za obavljanje drugih srodnih poslova. Traži se izvrsno poznavanje C# i OO programiranja, WPF-a, GIT-a, znanje engleskog jezika. Idealan kandidat ima završen diplomski studij računarstva, sklon je timskom radu i ima veliku želju za učenjem. Želite se prijaviti? Kliknite na poveznicu.
Institut objasnio lokalne rasjede i što je dovelo do potresa


PRELIMINARNI IZVJEŠTAJ
Geološki institut objavio što je dovelo do razornih potresa u BanoviniPARSA Haar- und Modeartikel GmbH zapošljava na poziciji Key Account Manager (Kroatien/Slowenien) (m/w/d) u Zagrebu. Traži se kandidat odličnih pregovaračkih vještina, entuzijastičan i uvjerljiv. Očekuju se minimalno 3 godine radnog iskustva na sličnoj poziciji. Morate znati hrvatski, slovenski, te njemački ili engleski jezik. Prijave na ovaj natječaj zaprimaju se do 20.01. Aplicirajte!

Philips, vodeća svjetska tvrtka za zdravstvenu tehnologiju zapošljava na poziciji Modality Sales Specialist – Diagnostic X-Ray (m/f) u Zagrebu. Kandidat mora imati sveučilišnu diplomu, najmanje 5 godina iskustva u prodaji ili zdravstvu, relevantna zdravstvena i farmaceutska znanja, iskustvo na polju medicinske slike (idealno s rendgenskim snimanjem). Traži se komunikativna osoba, odličnih pregovaračkih vještina, spremna na putovanja. Potrebna je i valjana vozačka dozvola. Prijavite se ovdje.

Europski građevinski koncern Strabag d.o.o. u zadarskom naselju Bokanjac traži građevinskog poslovođu (m/ž), inženjera na gradilištu (m/ž), geodeta (m/ž), građevinskog radnika (m/ž), poslovnog tajnika (m/ž) i rukovatelja građevinskim strojevima (m/ž). Osim toga u Rijeci traži rukovatelja građevinskim strojem (m/ž). Zainteresirani ste za neku od prethodno navedenih pozicija? Kliknite ovdje za više informacija.
Zagreb: Konferencija za medije Stožera civilne zaštite RH


COVID-19
Beroš: Smrt žene u Čakovcu nije povezana s cijepljenjem, popuštanja mjera nemaDigistore24 GmbH zapošljava na poziciji Team Lead US Consulting (m/f). Posao se obavlja od kuće. Kandidat mora imati minimalno 2 godine voditeljskog iskustva, znati osnove WordPressa, HTML-a i CSS-a, imati odlično znanje engleskog i njemačkog jezika. Poslodavac osigurava fleksibilno radno vrijeme, rad s najsuvremenijom tehnologijom. Unatoč višegodišnjem iskustvu, tvrtka je zadržala ‘start-up duh’ te pokušava zadržati čvrste i dobre odnose među članovima tima. Više informacija možete pronaći na linku.

Ostatak bogate ponude poslova pronađite na portalu posao.hr. Želimo Vam sreću prilikom prijave!

Show More

Povezane objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close