Life Style

‘Tipa iz naše ekipe je žena prevarila i sad je svi mrze: Trebam li joj se ipak javiti?’

Suprug i ja imamo grupu bliskih prijatelja koje poznajemo godinama, a svi su parovi s djecom otprilike iste dobi kao naša. Nedavno se jedan od tih prijatelja javio mom mužu i rekao mu da ostavlja svoju ženu jer ga je varala. Izbezumljen je i šokiran, a svi ga dečki podržavaju, napisala je anonimna žena kolumnistici i savjetnici portala Mirror, Coleen Nolan.

Nitko iz njihove grupe prijatelja, kaže ona, sad nema lijepu riječ o toj ženi –  koja je zapravo uvijek bila baš draga – i svi su je zamrzli su je.

– Znam da je to zato što im je njen muž prijatelj, to je i razumljivo, ali  osjećam da bi joj se trebala javiti, bez obzira na to što je napravila – kaže ona. Nitko se iz grupe, objasnila je, s njom neće složiti jer su bliži s njenim suprugom, a on je tu povrijeđena strana.

Muškarci su tri puta bolji u krevetu kada u sobi naprave – ovo!

prevara

Mnogim muškarcima koji pokušavaju zavesti ženu, prvo na pamet padne prigušivanje svjetla za stvaranje romantičnog ugođaja.  Ipak, upravo to ne bi trebali raditi ako žele pokazati najbolje od sebe u krevetu.

– Često kad se takve stvari dogode zauzmemo nečiju stranu, ali zapravo ne znamo ništa o onom što se događa u nečijem braku i uvijek postoje dvije strane priče – rekla joj je Coleen. 
prevara | Autor : screenshot/facebook

Foto: screenshot/facebook


Ako želite doći do nje, kaže, mislim da ne biste trebali brinuti o tome što misli ostatak grupe. Ne morate im to ni reći ako brinete kako će se to odraziti na vaš odnos s njima.

– Ali nemojte zauzimati strane, možete joj samo reći da ne znate što se dogodilo i zašto, ali da ste pomislili da je možda usamljena – kaže Coleen.

Ispričala je i da je njen prvi brak završio zbog afere, a njene su sestre ostale jako dobre s njenim bivšim-

– Prvo sam mislila da to nije u redu, ali sad mi je drago što su održali ta prijateljstva jer je on bio i ostao meni bitan i otac je mojih sinova – kaže Coleen i zaključuje da će i u ovom slučaju svi biti malo objektivniji kad se ‘prašina slegne’.

Ovih pet eteričnih ulja pomažu kod smanjenja osjećaja straha i panikeEkoseksualci
Sve više mladih ne koristi kondome iz neobičnog razloga, a stručnjaci za spolno zdravlje ovu odluku ne podržavaju

osjeća se posramljeno
‘Moj dečko ne želi seks sa mnom jer mu smeta moja težina pa je počeo gledati porno filmove’

Treba savjet
‘Ne mogu dugo izdržati tijekom seksa i bojim se da ne zadovoljavam svoju suprugu’Show More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close