Crna kronikaSlobodna Dalmacija

Tijekom gašenja velikog požara u Sesvetama lakše ozlijeđen jedan vatrogasac. Gorjele plastične igračke i cvijeće, plamen zahvatio oko 300 kvadrata

Zagrebački vatrogasci lokalizirali su oko podneva požar skladišta u Sesvetama, a tijekom gašenja jedan je vatrogasac lakše ozlijeđen.

Prema dojavi o požaru skladišta na lokaciji Industrijska cesta 26, koji je zagrebačka Javna Vatrogasna postrojba dobila u 11 sati, gorjele su elektroinstalacije, no, dolaskom na teren utvrđeno je da je riječ o požaru većeg obujma.

Plamen je zahvatio 50 posto objekta površine 600 metara četvornih pri čemu su gorjele plastične igračke i cvijeće, a tijekom gašenja jedan vatrogasac lakše je ozlijeđen, izvijestili su iz Gradskog ureda za upravljanje u hitnim situacijama te su izvijestili da je u tijeku raskopavanje i dogašavanje.

Trenutno je na terenu 12 vatrogasnih vozila s 35 vatrogasaca iz Javne vatrogasne postrojbe te 35 vatrogasaca i 14 vozila iz Dobrovoljnih vatrogasnih društava Sesvete, Sesvetski Kraljevac, Lužan, Dragonožec, Moravče, Odranski Obrež i Kučilovina.

Na terenu se nalaze i pripadnici zagrebačke policije te djelatnici Gradske plinare Zagreb i dežurni djelatnici Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.

Show More

Povezane objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close