MagazinVečernji list

Tihana Lazović otkrila koliko se puta testirala na koronu! Brojka će vas zapanjiti

Zadarska glumica Tihana Lazović na Facebooku je objavila kako je uskoro čeka 20. testiranje na prisutnost koronavirusa. Kako je napisala Tihana, dosad je imala iskustava iz nekoliko europskih zemalja.

– Uskoro slavim jubilarno 20. testiranje . Možda da upriličim kakvu zabavu. Bez nosa , dakako, koji se klima i prijeti otpadanjem zbog količine štapića malih gurnutih u raznim zemljama na razne načine. Recimo u Estoniji boli jako, Srbi su cool,  Bosanci nešto traže da ti stoji štapić par sekundi ali ne boli, i Hrvati su isto ok što se bolova u nosu tiče. Isuse, kad ćemo se više cijepiti ili vakcinisati,  svejedno mi je, napisala je Tihana. 
 | Autor : Facebook

Foto: Facebook


Podsjetimo Tihana Lazović od prošle je godine u vezi s 12 godina starijim beogradskim glumcem Branislavom Trifunovićem, mlađim bratom Sergeja Trifunovića. Ona je puno vremena provodila u Beogradu gdje je snimala seriju “Tajkun” u kojoj glumi lik Ksenije, a na pitanje novinara iz Srbije veže li je, osim snimanja serije, sada uz Beograd i ljubav prema Branislavu Trifunoviću, glumica je za Kurir odgovorila potvrdno. 

– Da, veže me i ljubav, ali ne govorim o privatnom životu za medije, kazala je Tihana koja je odigrala glavnu žensku ulogu u novom filmu Dalibora Matanića “Zora”. Čestitke
Naša bivša manekenka rodila je drugo dijete i otkrila je ime koje je dala svojoj kćeri

neki su skeptični
Glumac nakon skandala sa suprugom vrijeme provodi u drugoj kući: U izolaciji sam

puca joj srce
Marijana Mikulić ne može više sakriti bijes zbog ovoga: Znači dno! Koliko je moguće biti go*no?Show More

Povezane objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close