MagazinVečernji list

Tenzije među farmerima su sve veće, došlo je i do sukoba

Dan je odabira prvog duelista. Farmeri su se okupili za stolom i gazdarica Andrijana odabrala je Princea kazavši kako je razlog taj što je primijetila da je u posljednje vrijeme jako tužan te u odsutan mislima i kako mu je dvoboj prilika da dokaže želi li zaista ostati na farmi i boriti se za glavnu nagradu. Prince je na to ostao poprilično zbunjen poručivši:

– ‘Slažem se da mi nedostaje moja djevojka, ali ovo je krivo tumačenje”. Dok se Josip pobunio i rekao da Andrijanin razlog nije dovoljan da bi nekoga poslala u dvoboj, Dora ju je opravdala. ”Kad ja budem gazda, onda ću nju birati!” ustvrdio je Prince.

Farma, more i maslina

S nestrpljenjem su je čekali, a kasnije i dočekali borbu za imunitet. U prvoj rundi branja grožđa žuti tim kojega je predvodio Josip bio bolji, no nakon druge runde, plavi tim na čelu sa Sašom ubrao je daleko više grožđa te su pobijedili i tako Saši osigurali imunitet. Borba je bila žestoka, a tenzije među farmerima velike, pa je čak došlo i do verbalnog sukoba među pojedinim farmerima. Naime, Josip je optužio Tomislava da vara, što je kod njega izazvalo burnu reakciju.

– Tomislav me razočarao danas moram priznati, ne znam što ga je uzelo u ovakvim situacijama, kazala je Dora, a Silvio je komentirao: ”Mislim da sad neki izvlače iz sebe ono najgore, pogotovo Tomo koji je posljednjih dana postao neka druga osoba, a takav do sada nije bio”. Tomislav je pak, svoju reakciju opravdao žarom borbe: ”Borben sam po prirodi” zaključio je.

Nakon što je borba završila, plavi tim nije mogao sakriti svoju sreću, što je zasmetalo žuti tim, posebno Maju. ”Kada su oni izgubili prvu berbu, onda je bilo sve kao ljudi, ovo je samo igra, a sada kada su pobijedili, Katarina, koja kao inače nije natjecateljski tip, nju to ne dira, to je sve super, energija, sada je presretna! Sanja me pitala zašto ne pričam, rekla sam joj da mi idu svi na živce, kazala je Maja.
Bahra Zahirović


ODUŠEVLJENA JE
Bahra iz ‘Ljubav je na selu’ glumit će u kultnoj domaćoj seriji


Lana i Josip Radeljak


ponosni otac
Dikanova 20-godišnja kći oduševila pratitelje: ‘Ista je mama’


Johnny Depp court case


NASILNIK
Johnny Depp je ipak tukao suprugu? Glumac izgubio presudu protiv tabloidaShow More

Povezane objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close