MagazinVečernji list

Svi su u šoku! Glumac nakon 13 godina braka najavio da napušta svoju obitelj: Kćeri i ja smo zbunjene

Glumica Alice Evans na Twitteru je otkrila da je njezin suprug, glumac Ioan Gruffudd s kojim je bila 20 godina u ljubavnoj vezi, od kojih su 13 proveli u braku, odlučio napustiti svoju obitelj. 

Ova 49- godišnjakinja je napisala: ‘Tužna vijest. Moj voljeni suprug/srodna duša, najavio je da više ne želi biti dio naše obitelji.’ stajalo je u objavi koju je Evans naknadno obrisala- 

Dodala je da su ona i njihove kćeri jako zbunjene, te da nije dobila nikakav razlog osim što je rekao da ju više ne voli. 
Iako je Tweet obrisala, u njezinoj kratkoj opisu profila na Instagramu i Twitteru još uvijek stoji da he Gruffuddova žena. 

Glumac nije komentirao ono žto je supruga napisala. 

Par se upoznao za vrijeme snimanja filma 102 Dalmatinca, a Iona je priznao da mu je glumica dala ultimatum zbog čega su se 2007. vjenčali. 

Imaju dvije kćeri, 11-godišnju Ellu Betsi i sedmogodišnju Elsi Marigold. Obje su dobili uz pomoć umjetne oplodnje. Glumica je kazala kako su kasno počeli graditi obitelj zato što su im karijere tada bile važnije – u jednom intervjuu u kojem je opisala koliko je njezin put do majčinstva bio skup i težak, jer nisu mogli dobiti bebu prirodnim putem. I s umjetnom oplodnjom, koja je tada koštala oko 60 tisuća kuna imala je samo 20 posto šanse da ostane trudna, srećom, na kraju joj je uspjelo. zna se i spol
Sretne vijesti u obitelji Dinamovca! Iva Šarić čeka bebu s Brunom Petkovićem

prva fotografija
Sonja Kovač pokazala svoj novi stan u Zagrebu: ‘Dome, slatki dome! Potraga je trajala dugo’


Petra Dugandžić


detalji privukli pozornost
Petra Dugandžić prodaje svoj luksuzni stan u Zagrebu, a ovu prostoriju priželjkuju brojne HrvaticeShow More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close