MagazinVečernji list

Svi su grizli nokte! Student u ‘Milijunašu’ došao do predzadnjeg pitanja, a onda se dogodilo ovo

Jedna od najuzbudljivijih epizoda njemačke verzije kviza ‘Tko želi biti milijunaš?’ dogodila se upravo ovaj tjedan. Naime, student iz Kölna, Janos Pigerl proletio je kroz 13 od 15 pitanja i došao do predzadnjeg pitanja za 750.000 eura(Zocker Special ili kockarski specijal – pravila koja tamo vrijede od 2013. godine).

Ipak, nije se sve sretno završilo, kako je rekao i vidno impresionirani voditelj Günther Jauch, Janos je dobro promislio, no ipak je odabrao pogrešan odgovor zbog kojeg je kući otišao sa samo 1000 eura. 
Da bi situacija bila još gora, ostala  su mu još dva neiskorištena džokera, jer student do 10. pitanja nije iskoristio niti jedan.
 | Autor : RTL Screenshot

Foto: RTL Screenshot


Pitanje zbog kojeg je izgubio priliku da otvori milijunsko glasilo je: ‘U kojoj sportskoj disciplini su njemački sportaši najčešće osvajali zlato?’ Među ponuđenim odgovorima bili su plivanje,  veslanje, atletika ili konjički sportovi. Janos se nakon što je iskoristio jedan od dva preostala džokera  odlučio za odgovor veslanje, no točan odgovor je bio atletika, te je odmah morao napustiti show.
Split: Fani Čapalija dolazi na suđenje na svjedočenje


PRONAŠLA DOKAZ
Jedna od naših najljepših missica svjedočila na sudu u slučaju ubojstva

Počinje rukometna groznica
Poznata lica otputovala u Egipat: ‘Uvedene su stroge mjere, stalno se testiramo, a i kretanje je ograničeno’


Ivica Kostelić


Obožava glazbu
Ivica Kostelić postao je glazbeni urednik i otkrio kakvu glazbu voliShow More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close