MagazinVečernji list

Sve je spremno! Naša glumica i brat Jelene Veljače uskoro će postati roditelji

Nasmijani i zaljubljeni par Ana Vučak Veljača i njezin suprug Ivan odbrojavaju sitno do dolaska prinove. Krajem rujna prošle godine objavili su sretne vijesti – da će u njihovo obiteljsko gnijezdo sletjeti roda.

Par koji se prvi puta u javnosti pojavio na 62. izdanju Pula Film Festivala gdje su zajedno proslavili Ivanovu Zlatnu arenu koju je dobio za scenografiju u filmu Ognjena Sviličića ‘Takva su pravila’ očekuje curicu, doznaje Story

– Nemam strah od porođaja, situacija je sada takva kakva je i jednostavno sam ju prihvatila da si olakšam i da si ne nabijam još dodatni stres. Nažalost trenutno još uvijek nema mogućnosti pratnje supruga na porođaju, ali nekako potajno se nadam da će se do mog porođaja situacija promijeniti na bolje i da će Ivan ipak moći biti prisutan – kazala je Ana, a kada su je upitali jesu li smislili ime prinovi, otkrila je da jesu, ali da će ga zadržati za sebe.
 | Autor : Instagram

Foto: Instagram


Inače, Ivan Veljača bio je u braku s bivšom manekenkom Anitom Dujić. Nakon godinu i pol dana bračne sreće odlučili su se razići, a vijest je iscurila u javnost u travnju 2015. godine. Njihovom odnosu navodno je presudio šarmantni glumac Ivan Herceg s kojim je Anita viđena, nedugo nakon objave razvoda kako izmjenjuje nježnosti.

Krajem prosinca, Anita je ponovno stala pred oltar, ovoga puta s partnerom Duncanom Broadfootom u Glasgowu.

– Uspjeli smo. Unatoč 2020. Unatoč pandemiji koja je paralizirala cijeli svijet. Unatoč potresima koji uništavaju moju zemlju. Uspjeli smo. Ljubav uvijek nađe način.  Nakon jučerašnjih vijesti srce mi se slomilo, suze su se nizale i morala sam se pošteno potruditi da pronađem snagu i stavim osmijeh na lice za jedan od najvažnijih dana u mom životu. Hvala mojoj obitelji i prijateljima na ogromnoj podršci, iako nisu mogli fizički biti uz nas. Drž’te se svi doma, zajedno smo jači, a ovo će proći. Mora – napisala je Anita uz fotografiju s vjenčanja sa škotskim menadžerom kojeg je upoznala na Visu 2017. godine.U siječnju prošle godine par je dobio djevojčicu kojoj su nadjenuli ime Lily.
Mirna Zidarić


stvarno nesebično
Mirna Zidarić ušla u 6. desteljeće, a njezina gesta dirnula je mnoge: Kažu nije vrijeme za slavlje


vuco


Skandal u startu
Vuco je već nakon svoje prve emisije dao otkaz producentu: Iz ovoga ću izaći još jači

BLIŽI SE TERMIN
Maja Šuput prelomila o imenu prinove: ‘Jednostavno me domaće ne interesira’Show More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close