AktualnoSlobodna Dalmacija

Sve je s barba Šekijem sjelo na svoje mjesto, javila se djevojka koja je sve inicirala: Ovrhe riješene, dugovi riješeni, penzija je sada samo njegova

Šaipu Tairoviću odnosno barba Šekiju, prodavaču mandarina u industrijskoj zoni između Splita i Solina, život se prije nekoliko dana okrenuo skroz ‘naglavačke’.

Kako bi zaradio koju kunu, bio je primoran pomagati prijatelju s prodajom mandarina a zahvaljujući dobrim ljudima barba Šeki preko noći je postao najtraženiji prodavač u gradu.

Sve se pokrenulo zahvaljujući inicijativi Splićanke Katarine koja je na svojemu Facebook profilu podijelila tešku životnu priču prodavača mandarina. Građani su nakon toga pokrenuli pravi val dobrote.

E sada Katarina ima nove informacije u vezi Šekija, a sve je objavila na Facebooku.

”Bog ti je dao dvije ruke, jednu da primaš a drugu da daješ.

Ovrhe riješene, dugovi riješeni, zaštićeni račun zatvoren i sada će imati cijeli iznos svoje penzije točnije-1100kuna. Penzija je i ovako premala ali zahvaljujući vašim donacijama skupilo se nešto novca tako da će imati neko vrijeme da uopće ne treba raditi.

Od srca se zahvaljujemo na svakoj uplaćenoj kuni, pogotovo na onim skromnim uplatama od 10-ak kuna za koje znaš da ih je odvojio netko tko isto spaja kraj sa krajem. Takve vrijede jednako, ako ne i više od onih većih uplata.

Bilo je lijepo pročitati vaše personalizirane opise uplata gdje smo vidili svu vašu empatiju koju Vam je ovaj dragi starac izmamio.

I Vi ste i njemu i meni izmamili veliki osmijeh na lice.

Bog Vas sve blagoslovio – napisala je Katarina.

Show More

Povezane objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close