Life Style

Supruga mu se požalila da mora očistiti kistove za šminku pa ih je on – stavio u perilicu!

Svaki muškarac zna koliko mali znak pažnje znači njegovoj partnerici, bilo da je to nešto jednostavno kao doručak u krevet ili pomaganje u kućanskim poslovima. Tako je jedan muškarac htio iznenaditi svoju ženu te joj pomoći očistiti kistove za šminku. Iako je imao dobru namjeru, nije imao dobru metodu, kako piše Mirror.

@lookingforkevin

Ummmmmm TikTok I need your help!!! How do I fix this!!! ##NHLFaceOff ##HealthyCooking ##ohno ##mistake ##makeup ##makeupartist ##wompwomp ##womp

♬ Genie In a Bottle – Christina Aguilera

Kevin je htio iznenaditi svoju suprugu čistim kistovima, ali nije znao da se oni moraju čistiti na određen način. Njegova žena žalila se da mora očistiti svoju veliku kolekciju kistova pa je on to odlučio napraviti umjesto nje. Međutim, umjesto da je svaki kist obrao ručno, kao što i treba, on je sve kistove stavio u perilicu suđa te pokrenuo pranje. 

Čim je otvorio perilicu nakon pranja, shvatio je da je pogriješio. Kada je izvadio kistove iz perilice, shvatio je da su se raspali te da su ‘dlake’ na kistovima ispale. 
 | Autor : tiktok

Foto: tiktok


Cijelu stvar podijelio je na TikTok-u, gdje je pitao kako da popravi ovu situaciju te prikupio više od dva milijuna pregleda. – Pokloni joj poklon bon od 500 dolara (oko 3 tisuće kuna) za trgovinu sa šminkom, bocu šampanjca i masažu – glasio je jedan komentar, dok se drugi složio: – Odvedi je u dućan da kupi nove s tvojom karticom i šuti kad shvatiš da je cijena veća nego što si mislio. –

Mikroplastika je u šminki, hrani, vodi, pivu…Je li opasna? Još se točno ne zna:


plastika
prozvala tvrtku
Naručila je bikini preko interneta, a zgrozila se onime što je došlo: ‘Bilo mi je zlo kada sam ga vidjela’

Oprezno
Psihoterapeut poručuje ženama: Nikada ne ulazite u vezu s muškarcem koji ovo radi

Isprobajte
Posteljina se treba prati barem jednom u dva tjedna – i to točno ovom metodom, kažu stručnjaciShow More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close