Life Style

Stručnjakinja otkrila: Ova laž je najčešća tijekom seksa, a najviše šteti ženama

Stručnjakinja za seks otkrila je uobičajenu laž koja se često govori u spavaćoj sobi, a šteti ženama. Nadia Bokody iz Sydneya kažu da su žene sjajne glumice, pogotovo kad se radi o seksu, kako prenosi The Sun.

Otkriva kako muškarci inzistiraju da žene nikada nisu glumile orgazam dok su bile s njim, unatoč činjenici da 80 posto žena priznaje da to čini.

Orgazam nije povezan samo sa seksom, evo kada ga još možete doživjeti:


orgazam

Iako se pretvaranje da uživate u seksu više nego što uživate čini bezazlenim, Nadia tvrdi kako je to više nego zabrinjavajuće. – Žene su toliko uvjerljive u glumljenu orgazma jer smo cijeli život vježbale da ignoriramo našu nelagodu – objasnila je ona.

Menstruacije, grudnjaci i visoke potpetice dio su načina na koji ‘učimo djevojke da povezuju bol sa ženstvenosti’, kao što je i gubitak nevinosti i porođaj.

– Nisam shvatila koliko sam prihvatila ovu misao, sve dok nisam prije šest mjeseci imala operaciju pomoću kojem sam otkrila da je bol u mom abdomenu zapravo endometrioza, stanje u kojem tkivo koje normalno postavlja maternicu počinje rasti u drugim dijelovima tijela – ispričala je Nadia. 

– Žene su naučene da žive s boli. Žene su naučene da svoju ugodu stave na zadnje mjesto, a to se i ugradilo u žensko razmišljanje tijekom godina. Međutim, u nekom trenu, moramo shvatiti da ne funkcionira. Tako da je istina: seks je odličan i treba biti ugodan za sve. Usprkos svemu što smo naučene, ovo nije isključivo samo za muškarce – nastavila je.

Naime, ona savjetuje da žene stave svoje zadovoljstvo na prvo mjesto i imaju otvoren i iskren razgovor sa svojim partnerima kako bi popravili stvari te ukazale im na to što rade pogrešno tijekom seksa.

Na inauguraciji Joe Bidena pit će se vino iz Hrvatske!
Prepoznajete li se?
Ne mogu ostati smireni: Ovi horoskopski znakovi teško podnose stresne situacije i ‘pucaju’ zbog njih

Oponašamo sugovornika
Eksperiment pokazao: Kad lažemo, skoro svi radimo jednu istu stvar…

Ne bi mijenjala odluku
Majka petero djece otkrila da nikada ne upotrebljava pelene: ‘Uštedim vrijeme i novac’Show More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close