Life Style

Stručnjakinja objasnila: Ako želite znati sviđate li se djevojci, pratite njezine signale

Stručnjakinja za seks Jana Hocking (36) iz Sydneya rekla je da postoje očiti signali na koje treba obratiti pažnju kako biste otkrili smatra li vas neka žena privlačnim te koliko joj se sviđate, kako prenosi Daily Mail.

Objasnila je da žene imaju naviku popravljati kosu ili vrtjeti kosu oko prsta čim vide da netko tko im se sviđa uđe u sobu. – Ako biste neočekivano ušli u sobu, iz nekog razloga, rukama idemo ravno u kosu – rekla je.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu – usne:


Većina žena obožava ljubljenje po vratu, ono ih uzbuđuje, a najugodnije je kada je ljubite od kose prema ključnoj kosti.

Rekla je da je još jedan znak flerta kada žene traže pomoć oko nečega unatoč tome što već znaju kako to učiniti. – Ovo je pomalo neugodno, ali učinit ćemo sve za dodatnih pet minuta pažnje – rekla je Jana.

Kad je netko tko im se sviđa u blizini, žene obično brzo provjeravaju svoj izgled, primjerice, provjeravaju stoji li gornji dio majice pravilno ili im ogrlica sjedi na pravom mjestu. Međutim, najveći znak je kada žene imaju otvoreni govor tijela.

– Ako smo okrenute prema vama, uspostavljamo kontakt očima, smijemo se zajedno s vama i odajemo prijateljsku atmosferu, velika je vjerojatnost da biste mogli dobiti priliku – objasnila je. 

Ostali signali uključuju smijanje stvarima koje nisu smiješne, igranje ogrlicom i označavanje nekoga u stvarima za koje znaju da bi se ta osoba htjela na društvenim mrežama.

Jana tvrdi da žene čine vrlo očitim kad jednostavno nisu zainteresirane za vas, uključujući rastresenost, prekrižene ruke ili odmicanje.

Gospođa spontano zaplesala na trgu bana Jelačića i oduševila prolaznike! Sada nam treba malo lijepih trenutaka:
Oprezno
Psihoterapeut poručuje ženama: Nikada ne ulazite u vezu s muškarcem koji ovo radi

prozvala tvrtku
Naručila je bikini preko interneta, a zgrozila se onime što je došlo: ‘Bilo mi je zlo kada sam ga vidjela’

Isprobajte
Posteljina se treba prati barem jednom u dva tjedna – i to točno ovom metodom, kažu stručnjaciShow More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close