Slobodna DalmacijaSplit

Splitska policija šalje 65 grijalica u Sisačko-moslavačku županiju, a svom kolegi, koji je u potresu ostao bez doma – deset tisuća kuna

Prva policijska postaja u Splitu u humanitarnoj je akciji prikupila 20.000 kuna te kupila 65 grijalica za pomoć potresom pogođenom stanovništvu Sisačko-moslavačke županije, izvijestila je u petak splitsko-dalmatinska policija.

Kako pojašnjavaju u priopćenju, 65 grijalica je stajalo 10.000 kuna, a preostalih 10.000 kuna bit će donirano policijskom službeniku koji je u potresu u toj županiji ostao bez doma.

Grijalice će biti dostavljene središnjem skladištu Crvenog križa u Sisku kako bi bile podijeljene onima kojima su potrebne.

Akciju je organizirao načelnik Prve policijske postaje u Splitu Hrvoje Boban koji je prethodno kontaktirao Gradsko društvo Crvenog križa Split kako bi se informirao o najpotrebnijim oblicima pomoći.

Stotinu djelatnika u roku od dva dana prikupilo je 20.000 kuna, a odazivom u tolikom broju pokazali su empatiju prema svim žrtvama potresa, zajedništvo i spremnost da u svakom trenutku pruže pomoć potrebitima, stoji u priopćenju.

Show More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close