Slobodna DalmacijaSplit

Splitska podružnica AIESEC-a organizira tečajeve stranih jezika: studentima su besplatni, a ostali plaćaju 150 kuna. Sav novac ide na Baniju

Članovi splitske podružnice najveće svjetske studentske organizacije AIESEC pokrenuli su akciju kako bi pomogli potresom pogođenim područjima u Sisačko-moslavačkoj županiji. Odlučili su sav prihod koji ostvare preko projekta “World in the city” donirati u humanitarne svrhe. 

Projekt “World in the city” polaznicima omogućuje upoznavanje ili usavršavanje stranih jezika od strane izvornih govornika odnosno studenata volontera. 

– Tek smo zakoračili u novu godinu, a već se toliko toga dogodilo. Kao što znate, Sisačko- moslavačku županiju zatresao je razoran potres i čitava Hrvatska se ujedinila da pomogne unesrećenima. U akciju se želimo uključiti i mi iz udruge AIESEC Split pa ćemo sav prihod ostvaren “WITC” radionicama donirati u humanitarne svrhe. Zato Vas ovim putem pozivamo da nas se u što većem broju pridružite na radionicama engleskog, ruskog i rumunjskog koje će se održavati online i uživo, napisali su iz splitskog AIESEC-a.

Zbog epidemioloških mjera, broj polaznika za radionice uživo je svega 10 polaznika, ali za radionice koje će se održavati online nema limita u broju polaznika.

– Radionice će se početi održavati 25. siječnja kroz popodnevne sate, a o svemu ćete biti detaljno obaviješteni u danima koji slijede. Radionice su besplatne za sve studente, a za sve koji nisu studenti, cijena radionice je 150 kn. Vidimo se uskoro – poručili su. 

Za sudjelovanje u radionicama možete se prijaviti na ovom linku

AIESEC je najveća svjetska studentska organizacija osnovana 1948. godine, a djeluje u 126 zemalja. U Hrvatskoj djeluje od 1953. godine i to u pet lokalnih odbora, Osijeku, Rijeci, Splitu, Varaždinu i Zagrebu.

Show More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close