MagazinVečernji list

Sjećate li se nje? Nije uspjela zadržati ‘Savršenog’, a na novim fotkama je neprepoznatljiva

Pobjednica druge sezone Gospodina Svršenog, Nuša Rojs podijelila je na Instagramu nekoliko fotografija na kojima je neprepoznatljiva. Fotke su snimljene nakon serije na kojima je bila u donjem rublju, te koja je podigla puno prašine. 

Nuša na fotkama ima jaku šminku, te joj je kosa potpuno kovrčava i izgleda potpuno drugačije nego što je izgledala kada se gotovo svakodnevno pojavljivala na televiziji. 

Rojs na Instagramu je nakon showa objavila kako njezina ljubav s Mijom Matićem nije imala sretan nastavak nakon showa “Gospodin Savršeni” u kojem se ovaj par zaljubio.
Detalje prekida Nuša i Mijo otkrili su voditeljici Antoniji Blaće u RTL-ovoj emisiji Exkluziv. Mijo je rekao kako mu se zbog sudjelovanja u showu sve preko noći promijenilo i svi su ga počeli prepoznavati. 

– I muškarci se žele slikati sa mnom za svoje prijateljice i djevojke – otkrio je Antoniji i dodao kako je Nuša napisala novu pjesmu koju je posvetila njemu. Kazao je i kako je to dvosjekli mač, a ubrzo je slovenska pjevačica Antoniji ispričala svoju verziju njihove ljubavne priče. Na početku je sve bilo idilično i Nuša nije mislila da će stvari biti tako savršene. Dolazila je Miji u posjet u Zagreb i on ju je upoznao sa svojim prijateljima. Nuša je razmišljala o prihvaćanju jedne poslovne ponude u Zagrebu i u tom trenutku odnos s Mijom se promijenio.

– Kao da se prestrašio, odjednom mi nije više pisao poruke svaki dan i onda se javio i kazao kako je bolje da se ne viđamo više i da ne želi da budem povrijeđena – rekla je Nuša. 

Poslije tog otkrića, Mijin Instagram profil postao je pravo bojno polje kritičara među kojima su najglasniji oni koji smatraju da nije postupio ispravno ni fer., no sad je ta drama već iza njih. 
sretna u ljubavi
Zgodna HRT-ova voditeljica progovorila o braku: ‘Suprug i ja živimo na dvije, a nekad i na tri adrese’

teška situacija
Snimala je majku kako ju zlostavlja, pa ušla u reality: Kako je kći političarke postala tinejdžerska zvijezda

Seks i grad
Žene su godinama bile lude za ovim glumcem, a sada ih rastužila ova informacijaShow More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close