Crna kronikaSlobodna Dalmacija

Sin nestale: ‘Moja majka je krenula na posao u bolnicu na Firulama i od tada je nema. Molim sve koji imaju nadzorne kamere uz prometnice da se jave!‘

Obitelj nestale Gordane Lipanović (61) na sve načine pokušava ući u trag ženi koja je iz svog doma u Strožancu u Podstrani otišla u ponedjeljak oko 6 sati na svoje radno mjesto u KBC Split.

– Moja majka je medicinska sestra tj. babica i otišla je na posao u bolnicu. Međutim zbog cijele situacije mi moramo provjeriti je li zaista išla prema Splitu ili možda u nekom drugom smjeru. Zato bih molio sve koji imaju nadzorne kamere koje imaju u dometu prometnice na potezu s naše adrese Strožanac Donji, Ulica Bleiburška 12A da nam se jave i dostave nam snimke. Ključno vremensko razdoblje je od 6 do 6.45 sati u ponedjeljak ujutro. Pregledavaju se i snimke kamera na Sirobuji kako bi potvrdili njen smjer kretanja – kazao nam je Andrija Lipanović, 40-godišnji sin nestale žene, inače stopostotni invalid i predsjednik udruge “Vjeruj i djeluj”.

Andrija je osoba s invaliditetom od 2014. godine kada je stradao prilikom pada s krova i od tada se kreće uz pomoć invalidskih kolica.

– Moja majka jako voli svoj posao i potpuno mu je predana. Prošle godine je i ona zbog zdravstvenih problema završila u kolicima kao i ja te joj je to tada jako teško palo. Srećom, unatoč teškom stanju se oporavila i nastavila je raditi. Tako je i jučer otišla kao i inače u isti sat kada ide na posao, a od tada je nismo vidjeli – rekao nam je i pozvao sve koji imaju neka saznanja ili snimke koje mogu pomoći da se jave na njegov mobitel 095 537 8334.

Andrija nam kaže kako su u potragu uključeni i dronovi, a zvali su ih i iz Općine Podstrana gdje su mu otišli otac i stric kako bi se dogovorili o daljnjim koracima u potrazi za nestalom ženom.

Gordana Lipanović se odvezla od kuće osobnim automobilom Renault Clio, registracijskih oznaka ST-313-NB. Visoka je 163 centimetra, srednje je razvijena, ima crvenu kosu i kestenjaste oči. 

Iz policije poručuju da u slučaju da imate informacije o nestaloj osobi, obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Show More

Povezane objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close