MagazinVečernji list

Severina objavila dosad neviđenu fotku s Maldiva iz perioda sreće s Igorom

Prije dvije godine u ovo vrijeme Severina je uživala na godišnjem odmoru na sunčanim Maldivima, a danas se jednom objavom na Instagramu prisjetila tog perioda. Objavila je fotografiju na kojoj šeta plažom u ljetnoj prozračnoj haljini s potpisom Matije Vuice i tu fotografiju dosad nije dijelila s obožavateljima. 

– Severova kći – napisala je pjevačica uz fotografiju koja je snimljena 2019. kada je na Maldivima uživala sa suprugom Igorom Kojićem i sinom Aleksandrom. Puno toga se od tada promijenilo u njezinom životu, pogotovo u zadnjih godinu dana otkako je sud donio privremenu mjeru da njezin sin živi s ocem Milanom Popovićem. U zadnjih nekoliko mjeseci navodno je i Severinin brak s Igorom upao u krizu jer par od ožujka prošle godine nije snimljen zajedno, a prije su bili nerazdvojni.

Taj period od prije dvije godine bilo je razdoblje idile za pjevačicu koja je bila u odličnim odnosima i s Igorovom obitelji pa im se na tom odmoru na Maldivima pridružila i Igorova sestrična. Međutim, nakon karantene koje je u ožujku provela u domu Igorovih roditelja u Beogradu pjevačica više nije u tako složnim  odnosima s njegovom obitelji i njegovi roditelji je više ni ne prate na Instagramu. 
 | Autor : Instagram

Foto: Instagram

Aleksandar Stanković


neočekivano
Nakon 13 godina najavljena velika promjena u emisiji Nedjeljom u 2!

kakav preokret
Donedavno nisu razgovarali! Sprema se zaokret u kraljevskoj obitelji, ovo nitko nije očekivao

kakva razlika
Paparazzi otkrili dugo skrivanu tajnu: Isplivale fotografije koje pokazuju stvarno tijelo J. LoShow More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close