MagazinVečernji list

Severina: Ne skrivamo svi prezime kao što Škoro skriva da mu je žena srpskih korijena

Severina Kojić je na Instagramu komentirala izjavu Miroslava Škore koji je gostujući u HRT-ovoj emisiji “Nedjeljom u 2”  kazao kako ne zna ni kako se ona preziva.

–  Nisam se nikad bavio kolegicom Severinom, ne koristim Wikipediju i izjave kolegice… Kako se već preziva, ne bavim se time, kazao je Škoro kada ga je Aleksandar Stanković pitao da komentira Severininu poruku. 

Podsjetimo uz fotomontažu, na kojoj pozira sa srednjim prstom odjevena poput ženskih likova u popularnoj seriji ‘Sluškinjina priča’, Severina se prošle godine, između ostalog, dotaknula Škorinog ratnog puta, glazbene i direktorske karijere, da bi svoj osvrt završila mišljenjem kako očito ‘ne razumije koncept slobode, ljudskih i ženskih prava, demokratskog društva’.
 | Autor : Instagram

Foto: Instagram


– Nažalost, upoznala sam tog Škoru. U poznoj mladosti silno je htio postati panonski mornar, ali zaboravio je da postoji Balašević, pa se plan izjalovio. Bez obzira što je bio uzorni omladinac u ‘ono doba’, kažu upućeni. Onda je došao rat. Dok su žene u Hrvatskoj i Bosni u vihoru rata doživjele najveća poniženja koje žensko tijelo može doživjeti, silovanja, njegov ratni put se sastojao u avionskoj karti u jednom smjeru. Iz domovine u Ameriku, napisala je tada između ostalog Severina. 


Pjevačica je danas na Instagramu objavila podršku novom američkom predsjedniku Jou Bidenu, a jedan joj je pratitelj poručio da se javi Miroslavu Škori.

– Ma, čovik ti je zaboravio prezime. A i pazi di parkiraš, napisao joj je pratitelj, a Severina je odmah odgovorila. 

– Pa svi znaju moje prezime. Ne skrivamo svi prezime kao što Škoro skriva da mu je žena srpskih korijena što mi je naravno super. Kad sam to saznala bilo mi je drago što imamo tako liberalnog ultradesničara, napisala je Severina i dodala emotikone srca. Za taj komentar odmah je dobila brojne lajkove svojih pratitelja. ČULA JE I BOLJIH
Josipa Lisac o izvedbi himne Lady Gage: ‘Nije ona tako strašna pjevačica’

prigodno
Severina pozirala u badiću u znak podrške jednom muškarcu, pogađate li kojem?


Asim Ugljen


BRANI KOLEGICE
Asim Ugljen: ‘Jednom me je kolega nakon ljubavne scene pitao jel’ mi se dig’o. Poludio sam!’
Show More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close