MagazinVečernji list

Sandri iz ‘Ljubavi na selu’ potres je uništio dom, a sada joj pomaže kolegica iz showa

Sandra Gomboc Škrinjar (32) koju smo gledali u RTL-ovom showu “Ljubav je na selu” tijekom potresa, koji je prije skoro tri tjedna pogodio Sisak, Glinu i Petrinju te okolicu ovih gradova, ostala je bez svog doma i radnog mjesta. Njezini bivši kolege iz showa nisu je zaboravili i Ines Petrić je putem svog Facebooka zamolila sve koji to mogu da pomognu njezinoj prijateljici. 

– Potrebna je sanacija i obnova stana za moju dragu prijateljicu Sandru iz Gline. Naime, Sandrin dom i radno mjesto više ne postoje. Pozivam ljude dobre volje i dobrog srca da doniraju novac za obnovu stana i radnog mjesta te da zajedničkim snagama se udružimo i pomognemo mojoj dragoj prijateljici u nevolji .Ne zaboravi da kad svijet gledaš očima ljubavi u svemu vidiš ljubav. Ljudeki pokažite svoje srce i pomognite koliko možete – napisala je Ines. Sandra je prije nekoliko dana ispričala kako je u vrijeme potresa bila u stanu u kojem živi već duže vrijeme, a koji se nalazi iznad kafića u kojem radi. 

– Jako je lupalo, ljuljalo, trajalo je cijelu vječnost. Počele su sirene, ma užas… kao da počinje rat. Izletjeli smo van iz spavaće sobe, usput sam vidjela pola toga razbijenog i pola zida u kuhinji kod sudopera. Krenuli smo niz stepenice na parking – ispričala je Sandra za 24 sata nakon potresa. U stanu u kojem je živjela više ne smije biti i sada je s dečkom smještena kod njegove majke i kaže kako je psihički jako loše i danima nije jela od stresa. VEČERNJAKOV IZBOR
Ovo je 10 najboljih serija u 2020. godini

ŠALJU PONUDE
Nina Badrić se našalila na svoj račun, a pratitelji joj šalju zanimljive ponude

Žene luduju za njim
U samo nekoliko tjedana ovaj glumac je zbog Netflixove serije postao novi seks-simbolShow More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close