MagazinVečernji list

RTL-ovac Filip Brkić postao je otac! Otkrio je i simpatično ime bebe

RTL-ov Voditelj i sportski komentator Filip Brkić na društvenim je mrežama otkrio da je postao otac. Filip je podijelio sliku bebe te otirio da su mu dali ime Franc. U komentarima su mu mnogi pisali brojne čestitke i lijepe želje. Ovo je njegovo drugo dijete, naime, Filip i Iva već imaju četverogodišnju kćerkicu Barbaru.

Inače, Filip Brkić i košarkašica Iva Ciglar svoju su vezu u 2016. okrunili brakom. Par je prije vjenčanja u vezi bio u vezi tri godine, a upoznali su ih zajednički prijatelji.
 | Autor : instagram

Foto: instagram


Među uzvanicima na slavlju koje se održalo na imanju Kraljev vrh bili su brojni RTL-ovci poput Tomislava Jelinčića, Mirjane Hrge, Edite Misirić, Antonije Stupar Jurkin, Ane Strizić, Nine Štambuka, Ivana Lovrečeka… Među ostalim uzvanicima bili su i Vanja Halilović, Joško Jeličić, Elvis Scoria, Branko Strupar, Ivica Blažičko, Božo Sušec te Saša Sušec i Zlata Muck, Renata Končić Minea, Marija Husar Mlinac i, naravno, Ivine kolegice iz hrvatske košarkaške reprezentacije, među kojima i Antonija Sandrić (Mišura).
nitko nije znao
Jeste li ih primijetili? Ovo su načini na koje je Meghan uspješno skrivala trudnoću od javnosti

stara ljubav
Zuhra o vjenčanju: ‘Naša je ljubav kao iz filma, vidimo se u braku definitivno, ali još nemamo datum’

otkrio razlog
Ribafish se javio iz bolnice: ‘Nećemo se viđati nekih mjesec dana’Show More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close