MagazinVečernji list

Ronaldova zaručnica stigla na TV show u ovom izdanju i šokirala sve, gledatelji je odmah izbacili

Slavu koju je stekla otkako je 2016. godine otkriveno da ljubi Cristiana Ronalda Georgina Rodriguez nastoji sve više iskoristiti. Nakon što je snimila nekoliko modnih kampanja i pojavila se u ulozi voditeljice Sanrema, Georgina je osvanula i na jednom španjolskom TV showu i potpuno šokirala gledatelje.


Georgina Rodriguez

Naime, Ronaldova zaručnica na pozornicu je stigla obučena u kostim lava, a nakon što je izvela svoj audio-vizualni performans, skinula je lavlju glavu sa sebe i iznenadila okupljene u studiju koji nisu imali pojma da se pod maskom krije Georgina.

Unatoč iznenađenju, ali i prvotnom oduševljenju, Georgina svojim vokalnim sposobnostima i plesom nije uspjela očarati publiku koja ju je izbacila iz showa. No, ona za to očito ne mari pa je snimku svog nastupa podijelila na Instagramu s gotovo 22 milijuna pratitelja koji pomno prate svaku njezinu objavu.

Inače, Cristiano Ronaldo upoznao ju je u jednom butiku u kojemu je radila kao prodavačica. Tada još nitko nije znao za nju, a sada je planetarno popularna. Georgina sada slovi za jednu od najpoznatijih i najljepših žena svijeta, a prije je, priznaje, bila ”ružno pače”.

– Kada sam se rodila, bila sam ružno pače, nitko nije vjerovao da ću biti ljepotica. Uvijek su mi to govorili. Sebe volim ovakvu kakva jesam, nitko nije savršen – kaže Georgina čiji je otac proveo deset godina u zatvoru zbog dilanja droge, a preminuo je početkom 2019. godine.

Malena kuća i 250 funti tjedno Huesci nisu san ambicioznih žena pa tako nisu bili ni san Georgine. Uzela je stvari u svoje ruke, sa 17 je otišla u Bristol sa svojom obitelji, a danas joj mnogi predbacuju da je sve dobila na temelju popularnosti njezina partnera – Cristiana Ronalda.

– Čini se da je bolje roditi se bogat pa onda ne napraviti ni korak više u životu i ne napredovati, nego početi s točke iz koje počinje većina svijeta – smatra Georgina. – Nemam mnogo prijateljica, ali one koje imam zaista su prave. Tako je bilo otkad znam za sebe – potvrdila je rođena Argentinka koja ima i španjolsko državljanstvo.

– Što god učinite, kritizirat će vas. Ljudi su zavidni mom partneru i meni. Zavist je osjećaj koji uništava ljudsko biće, ispunjava ga mržnjom i ogorčenošću – rekla je Georgina u nedavnom intervjuu za španjolski Mujerhoy.
 | Autor : Instagram

Foto: Instagram

Prva klapa Odmori se, zasluzio si


Oproštaj od drage kolegice
Glumila je Verinu kći u hit seriji: Mama i tata opet su zajedno

Tvoje lice zvuči poznato
Gledatelji ne prestaju komentirati ovu haljinu Maje Šuput: Kao da ide igrati američki nogomet
Show More

Povezane objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close