Magazinsibenik.in

Recept za predobre špagete koji se kuhaju ‘ni od čega’

PIŠE Šibenik IN
12.01.2021, 14:39h

Talijani su majstori za pripremu ukusne hrane od vrlo malo namirnica te koji su cjenovno prihvatljivi. Pasta aglio e olio jedan je od takvih recepata. Kao što ime kaže riječ je o tjestenini koja se sljubljuje s talijanskim osnovama – češnjakom i maslinovim uljem, a koja se posebno priprema oko Napulja.

Komentari na članak:


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove portala ŠIBENIK.IN. Portal ŠIBENIK.IN zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara portal ŠIBENIK.IN nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Show More

Povezane objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close