MagazinVečernji list

Rebel Wilson progovorila o stravičnom iskustvu: ‘Oteli su me i prijetili oružjem’

Popularna australska glumica Rebel Wilson proteklih mjeseci pažnju privlači znatno mršavijom figurom, a sada je s javnosti podijelila stravično iskustvo od kojeg još uvijek ima traume. Naime, Rebel je otkrila kako je bila oteta u Africi te da su je nepoznati muškarci zatočili preko noći i prijetili im oružjem.

“Jednom sam u Africi bila oteta. Bilo je to u ruralnom dijelu Mozambika. Nekoliko žena i ja smo se vozile na kamionu kada su do nas došli ljudi s drugim kamionom koji je bio pun oružja”, ispričala je glumica za Sky Original Straight Talking.

Stali su pored nas s velikim puškama i naredili nam da odmah siđemo sa svog vozila. Odveli su nas u kuću koja se nalazila na osami. Shvatila sam da se dobro snalazim u kriznim situacijama. Ponašala sam se poput vođe tima. Kad su nas ostavili same, rekla sam drugim djevojkama da se uhvatimo za ruke jer sam se bojala da bi tijekom noći mogli uzeti jednu od djevojaka i učiniti tko zna što”, dodala je Rebel.
 | Autor : Instagram

Foto: Instagram


Srećom, sve je završilo bez posljedica. “Nismo ozlijeđene, a muškarci su sutradan došli i rekli: ‘Vaš je kamion sada spreman. Možete ići.’ Nismo postavljale nikakva pitanja. Vratile smo se na kamion i brzo napustile tu lokaciju, a nekoliko sati kasnije smo prešle i južnoafričku granicu. Mislim da su nas možda ti tipovi koristili za krijumčarenje ilegalnih stvari na dnu kamiona”, zaključila je glumica.upisao se u povijest
Arhitekt otišao kući ‘kratkih rukava’, a igrao za nikad manji iznos u Potjeri

objavio prepisku
Baka Prase htio doći do Đokovića, njegova supruga Jelena brutalno ga otkantala


Azealia Banks


OBJAVILA NA INSTAGRAMU
Nema mjeru! Pjevačica uznemirila fanove videom, a oni ju preklinju da ode na liječenje
Show More

Povezane objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close