MagazinVečernji list

Razvedena umirovljenica, profesorica i poslovođa spremni su za brak s nepoznatom osobom

Lidija Stević, Gordana Gašparić i Adam Kromer novi su kandidati showa ‘Brak na prvu’ koji će se od 16. ožujka prikazivati na RTL-u, a u kojem se kandidati tek pred oltarom upoznaju s budućim mužem ili ženom. 

Lidija Stević (38), Vinkovci

Lidija je svestrana i kreativna osoba koja traži partnera koji može podnijeti njezin karakter. Kad pronađe takvu osobu, spremna joj je dati svu svoju ljubav! Lidija je profesorica hrvatskog jezika i književnosti koja je 2018. godine dobila nagradu za najbolje osmišljenu novu riječ – zapozorje. Radi u srednjoj školi kao profesorica, piše blog, pjesme, izrađuje nakit, bavi se uređenjem doma, pjeva, pleše, glumi, slika i fotografira. Lidiji uistinu sve ide od ruke, ona je osoba puna energije koju voli usmjeriti na svoj posao i hobije.

Želi pronaći partnera koji je može pratiti u životu i koji će joj biti oslonac u dobrim i lošim danima. Priznaje kako ponekad zna biti šašava te svaki dan ima novu ideju koju želi ostvariti, stoga joj je vrlo važno da je partner shvaća ozbiljno i ne pokušava je promijeniti. Vjeruje da prava ljubav postoji, samo je treba na vrijeme pronaći, a pravi primjer za to su joj roditelji, koji su u sretnom braku više od 40 godina. Tri je godine bila u braku te se razvela 2011. godine. Od tada je sama pa se zato prijavila u show „Brak na prvu“ vjerujući kako će kroz taj projekt pronaći pravu osobu za sebe.

Gordana Gašparić (62), Zagreb

Gordana još uvijek čeka svog princa na bijelom konju. Iako je već bila u braku, koji nije ispunio njezina očekivanja, ona i dalje vjeruje da za pravu ljubav nikad nije kasno! Gordana je razvedena umirovljenica, majka dvoje djece i baka jednog unuka. Vesela je i društvena osoba koja se rado druži s prijateljima i obitelji. U partneru traži oslonac, pravog džentlmena koji će je oboriti s nogu svojom pristojnošću i vedrinom. Obožava plesati pa se nada da će njezin budući suprug biti dobar na plesnom podiju. No voli i putovati pa jedva čeka pronaći partnera koji će je na putovanjima držati za ruku. Ne voli ljubomoru i svađe te želi osobu koja je razumije i s kojom može iskreno razgovarati do dugo u noć.

Pogledajte koji parovi su se i zaljubili u showu “Život na vagi”

Adam Kromer (33), Zmajevac

Adam je do sada vodio miran i povučen život, no odlučio je živjeti punim plućima pa se prijavio u show „Brak na prvu“ kako bi unio promjene u svoj život i izašao iz vlastite sigurne zone. Adam je skroman, tih, nježan i pozitivan muškarac dobrog srca koji traži pravu ljubav jer se bez nje osjeća jako usamljeno. Vjeruje da se prava ljubav može dogoditi na nepredvidivim mjestima i onda kada se najmanje nadamo, a teži obostranoj i bezuvjetnoj ljubavi jer zna da on to može pružiti svojoj partnerici. Za svoje bližnje dao bi apsolutno sve, a njegova buduća supruga od Adama može očekivati pregršt romantike i prekrasnih iznenađenja. Ovaj 32-godišnjak radi kao poslovođa u obiteljskoj vinariji u Zmajevcu pokraj Osijeka, obožava sportske aktivnosti poput planinarenja i šetnje po prirodi. U naizgled mirnoj osobi nalazi se veliki avanturistički duh koji pokušava nahraniti čestim putovanjima u nepoznato. Iako je jako vezan za svoju obitelj i rodni kraj, Adam je zbog ljubavi spreman na sve – pa čak se i preseliti na drugi kraj zemlje!


TLZP
ANKETA Neke gledatelje je uzrujalo što Tereza nije pobijedila. Tko je vama bio bolji, Tereza ili Freddie?

TVOJE LICE ZVUČI POZNATO
Nakon komentara gledatelja na nastup Nede Parmać reagirala i Tereza

na dan žena
Fani Kerum prošetala centrom Splita i iznenadila outfitom od 36 tisuća kunaShow More

Povezane objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close