MagazinVečernji list

Rastala se od supruga kako bi bila s 15 godina mlađim posinkom, a sada mu je rodila dijete

Ruska influencerica Marina Balmaševa na društvenim je mrežama otkrila da je rodila kćer. 

Influencerica je postala poznata nakon je na društvenim mrežama podijelila svoj put do idealne težine, trenutačno je u centru pozornosti jer čeka dijete sa svojim posinkom Vladimirom. Prije no što se zaljubila i  se odlučila udati za svog posinka,  Marina je, naime, bila s Vladimirovim ocem u braku 13 godina.

Nakon što su se razveli, započela je vezu 20-godišnjim Vladimirom.  Upoznala ga je kad je imao samo sedam godina. Balmaševa i bivši suprug tijekom veze su posvojili petero djece od kojih troje sada žive s njom i Vladimirom, dok dvoje žive s njezinim bivšim suprugom. Marina je kazala da je sretna u vezi jer se ne osjeća kao starija žena koja mora pospremati po kući, već kao mlada i sretna djevojka.
Isto tako tvrdi da se ne brine da će ju 15 godina mlađi odabranik ostaviti zbog neke mlađe djevojke, kazala je za ruske medije. 

Iako rusku javnost zabavlja njihova veza, mnogi su je kritizirali jer je nedavno objavila fotografiju na kojoj je s posinkom koji je tada imao sedam godina. Ognjen Golubić
HRT-ov voditelj progovorio o napadima na kolegicu Doris Pinčić: ‘Pogađa me ta neravnopravnost’


Fete De La Saint Jean 2020 Procession In Monaco


Obrijana glava
Najtužnija princeza opet je slomljena zbog suprugove afere i drastično je promijenila frizuru


Aleksandar Stanković


neočekivano
Nakon 13 godina najavljena velika promjena u emisiji Nedjeljom u 2!Show More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close